Ole u Beogradu, skauti se razleteli, četiri imena na listi, jedno pojačanje već sigurno!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 24.10.2019.
09:56
Izvor: Sportske.net

Zna se ko dolazi u januaru, ali i u koga je Mančester Junajted spreman da uloži veliki novac...

EPA-EFE/Gerrit van Keule
EPA-EFE/Gerrit van Keule

Povezane vesti

Mančester Junajted je u Beogradu, večeras ih čeka meč sa Partizanom, Solskjer je preživeo Liverpul, sada se već manje priča o promeni na klupi, mada je senka Alegrija i dalje nad "Old Trafordom".

Inače, engleski mediji bave se prelaznim rokom, izgleda da je dolazak Mandžukića gotova stvar, ali da je on jedina realna meta za januar.

Na Norvežaninovoj listi su još četiri imena, ali se veruje da će morati da sačeka leto.

Prva je Medison iz Lestera koji je dobar prijatelj sa Megvajerom, želi u Junajted, ali će sigurno biti potrebno oko 100 miliona evra da i njega Lester pusti među "Đavole".

Ostali igrači koje skauti gledaju su Džejson Sančo, kao i napadači Musa Dembele iz Liona i Timo Verner iz Red Bula.

I dalje se pominje Dibala, ali čini se da je taj voz prošao, a Kristijan Eriksen nije zainteresovan, on će otići iz Totenhema, ali želi da napusti PL, njegova namera je da ode u Real Madrid.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 24.10.2019
14:47

Kao prvo United treba jos jednog dobro stopera kao npr Škriniar,al sanse za to su male. Bar dva dobra veznjaka,npr trade Pogba za Krosa i jos pare. I onda dovedem Fernandesa. Jedan pravi napadac kao sto je Cavani da zna primit loptu,zagradit se po potrebi.
I kada bi sve ovo doveli, jos toga bi se moralo popraviti. Tako da bi United bio konkurentan za nekih 4 do 5 godina.

avatar
REVØLT
Thursday, 24.10.2019
11:05
avatar
LFC*19
Thursday, 24.10.2019
10:40

Sva 4 igraca koje LIverpool gleda... Madison jos prosli prelazni rok, Sanco se uveliko povezuje sa nama, Vernera ne bih pominjao :) Msm, nijesmo stavili veto na njih, samo to nesto govori o skautingu Utd-a.

avatar
Devil born 1878
Thursday, 24.10.2019
12:12

Hahaahah kad je to bila prica za sanca i luzerpul? Hvala sto si me nasmejao hahaha

avatar
Man united
Thursday, 24.10.2019
14:58

Први пут чујем да се Ливерпул повезује са њима. А Манчестер се већ одавно повезује са Санчом и Дембелеом. Са Медисоном од скоро. Како год, сумњам ја да ће бити нешто озбиљно знајући досадашње шкртарење ове управе.

avatar
Japanac
Thursday, 24.10.2019
10:03

Od najbolji sajt ste postali cista katastrofa,tu ljudi dolaze ne zbog vase analize koje usput nemaju veze,nego da komentarisu,igra se neki derbi u Seria A ili PL i vi ne pustate komentara po 2-3 dana,ili imate previse posla ( sto sumljam ) ili ste postali lenji...a i da,obicni komentar nije u skladu a pustate komentare od razne cirkuzante i neznalice ......koje dolaze samo da lupaju neke gluposte i da nazalost pokusavaju da neko trolaju...

avatar
Jagger86
Friday, 25.10.2019
08:29

Upravo to. Prosto vole da pustaju bljuvotine od Crvenog Lucifera i ostalih sto se samo sprdaju sa komentarima, dok normalne komentare i diskusije u vezi fudbala ne odobravaju po dva dana.

avatar
Japanac
Friday, 25.10.2019
19:03

Ma Amateri u bukvalnu smislu