Ole tvrdi, sve počinje od Partizana!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 06.11.2019.
16:54
Izvor: Sportske.net

"Crno-beli" pred velikim izazovom na Old Trafordu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer istakao je na današnjoj konferenciji za medije da je meč sa Partizanom prava prilika da se njegov tim vrati u pobednički kolosek.

Susret između "crvenih-đavola" i Partizana igra se sutra od 21 sat na Old Trafordu, a Norvežanin je upitan kako vratiti faktor straha protivnika od velikog kluba kakav Junajted sigurno jeste.

"Mora da počne već od utakmice protiv Partizana. Nadam se da se Partizan ove utakmice neće sećati sa zadovoljstvom. Kao igrač sam bio učesnik brojnih utakmica u kojima, ako dobro startujete, možete da napravite pozitivan rezultat. Da igrate napadački fudbal. Mi smo, s druge strane, toliko puta dosad imali prednost od jednog gola i onda napravili korak unazad", istakao je Ole.

"Videli smo neke mlade igrače koji su dobili šansu i odradili je na pravi način. Mejson nam je doneo pobedu, Brendon je bio fantastičan u Beogradu, Džimi je odigrao jako dobru utakmicu. Dali smo ostalim igračima šansu da igraju, što je od dugoručnog značaja. Za mene je dobro kada pružite šansu mladim igračima. Dobro je videti mlade fudbalere kako igraju, a mi i pored toga na tri utakmice nismo primili gol, što je impresivno."

Jedan od načina da se klub vrati u Ligu šampiona jeste i osvajanje Lige Evrope.

"Ovo je samo jedan pravac, jedan od dva. Sada smo u novembru, a ne možeš da govoriš o konačnom plasmanu u novembru. Mislim da to niko ne može da predvidi", kazao je Solskjer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke