Old Traford je rekao svoje, da li je vreme za veliku promenu?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 22.01.2020.
23:26
Izvor: Sportske.net

Vremena je malo, strpljenja još manje...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ponovo su fudbaleri Mančester junajteda razočarali svoje navijače za koje nema mnogo većih poniženja od poraza na domaćem terenu od ekipa koje ne predstavljaju sam vrh engleskog fudbala.

Kap koja je prelila čašu jeste večerašnji poraz od Barnlija, navijači su jasno stavili do znanja da šta misle o igri "crvenih đavola" pošto su već nakon drugog gola masovno napuštali tribine u znak protesta.

Ne toliko prema Ole Gunaru Solskjeru, koliko porodici Glejzer koja se ponovo našla na udaru.

Ostrvo sada bruji, svi iščekuju reakciju kluba, eventualno otkaz Norvežaninu, dok bi na njegovo mesto trebalo da stigne Maurisio Poketino.

Argentinac je u nekoliko navrata isticao da ne bi trenirao klubove koji su mu bili veliki rivali tokom igračke i trenerske karijere, pa to Junajtedu daje još veće šanse.

Pritom, reč Ser Aleksa Fergusona se i dalje poštuje, a legendarni Škot ima veoma pozitivno mišljenje o čoveku koji je sa Totenhemom stigao do finala Lige šampiona.

Vremena je malo, strpljenja još manje, Solskjer sada ima više poraza nego pobeda u Premijer ligi od kako je u martu postao stalno rešenje na klupi Junajteda.

Da li je vreme za Maurisija Poketina?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stabber
Thursday, 23.01.2020
14:28

Onaj Luciferr, gde je?

avatar
Red Demon
Friday, 24.01.2020
12:03

na vestima liverpula i celzija

avatar
BlueBoy84
Thursday, 23.01.2020
13:32
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 23.01.2020
11:25

Vreme je bilo odavno i nikad veća prilika da Poketino sedne na klupu. Gledali bi napadački fudbal gde bi daleko veći broj iz akademije dobili šansu jer je Poketino majstor u radu sa mladima i ima strašan njuh da prepozna talentovanog igrača koje ubacuje lagano u vatru no. Najveći rak su Glejzeri koji ne daju treneru slobodu oko dovođenja igrača. Nisam bio za Murinja zbog negledljivog fudbala, stila koji ne odgovara Junajtedu no realno, nije imao neku slobodu oko transfera. Kad je tražio Megvajera, nisu mu dali, čim došao Oli, dobio ga odmah. Prosto, Ameri bi uspeh bez ulaganja, da trener gradi ekipu sa igračima koji se njima svidjaju, povoljni su. Dok se trener ne bude pitao oko igrača, nema od Junajteda ništa kao i sa trenerima koji nisu ni za Čenpiočip, anemičnim, kao Oli. Van Gal i Murinjo su barem reagovali, skakali, ovaj, kao da je u pozorištu i gleda balet.

avatar
Marko HM
Thursday, 23.01.2020
11:21

Nema ovo toliko veze sa Solskjerom. Koliko trenera je već promenjeno? Vudvord je kancer Junajteda!

avatar
Manipulator
Thursday, 23.01.2020
10:59

A mi se radovali sto smo pobijedili mali tim...

avatar
Čeki
Thursday, 23.01.2020
02:15

Ovo kao da je neko svojevrsno prokletstvo. Dok su treneri privremena resenja ili imaju ugovore na kratak rok (a to je maks godinu dana), njihovi timovi ulaze u serije pobeda i igraju borbeno i konstantno. Kako potpisu dugorocni ugovor, kao definitivno resenje na klupi, tako timovi pocnu da opadaju u formi i kiksaju ili propadaju skroz na skroz. Tako npr. Junajted, kad je Solskjer bio privremeno resenje, serija pobeda i odusevljenje, kako je potpisao na duze - sunovrat. Evo sad i Lester, kako je Rodzers potpisao visegodisnji ugovor, Lester je odjednom izgubio na konstantnosti, doduse, jos igraju super i nema tog pada kao kod Junajteda, ali stoji to da nisu u formi kao do pre 5-6 kola.

avatar
Blek stena
Thursday, 23.01.2020
02:01

Ajde bože da to dočekam. Neki viču nije kriv solskjer pa kako nije dovede megvajera pa ono je živi prosek.

avatar
Akrobatika 12345
Thursday, 23.01.2020
01:13

Nadam se da se Baily vraca na teren i da ce ga konačno ozljede zaobici na duze vrijeme,treba uigravati zadnju liniju Van Bisaka-Baily-Tuanzebe-Wiliams..De Geu zakucati na klupu a Romera među vratnice,ove sta su sebi umislili da su neke zvijezde tipa,Lingard,Pereira,Fred,Mata,Jones ocerati iz kluba i dovesti igrace koji ce ginuti za ovaj grb na terenu jer ovi koje imamo,za pare koje primaju trebaju da ginu na terenu,ako usporedimo njihove place sa nekim igračima iz drugih klubova koji za mnogo manje pare ostavljaju srce na terenu,nije fer prema tim igracima da znaju da placamo rekreativce koji ne znaju nista s loptom duplo vise nego sto njih placaju njihovi klubovi..Nadam se vec sutra da cemo dovesti Brunu i Cavanija a i Medison bi nam legao kao kec na desetku..Za Manchester navijam preko 20 godina vec i navijacu za njih dok sam ziv,pa da ispadnu iz lige,da ispadnu u petu ligu,to je moj klub iz djetinjstva i navijacu za njih zauvjek..Nadam se da Ce se kroz godinu dvije klub diganti
iz ponora ii vratiti stil igre kako smo igrali pod Fergijevim vodstvom..

avatar
Dorotej
Thursday, 23.01.2020
01:03

Poketino ili Alegri. Pitanje da li će neko od njih hteti da preuzme klub pre kraja prvenstva.

avatar
The Red Army
Thursday, 23.01.2020
03:05
avatar
RedDevilSRB
Thursday, 23.01.2020
00:39

Vreme je odavno. Jedno je da on gubi a zna šta radi ali ovo je užas. Pokušava duboke lopte a u napadu svi niži po 10cm od svojih čuvara. Nema jednu utakmicu da pogledaš da ne nađeš barem 10 mana u ekipi za 15 minuta. Sedi na klupi i nemo posmatra meč dok Šon Dajč, Klop i mnogi drugi menadžeri od kojih je gubio non stop stoje uz teren i komuniciraju sa ekipom. A kao šlag na tortu, juriš rezultat i ubacuješ Lingarda koji nije učestvovao u golu godinu dana. Ovo je nezapamćena sramota po meni i vreme je da dobije otkaz.

avatar
Benz9
Thursday, 23.01.2020
03:06

Andreas Pereira je igrač koji je stvorio najviše šansi u Junajtedu ove sezone... A čovjek nema nijednu asistenciju... Ista stvar sa Oleom... Može on skakati i objašnjavati koliko hoće kada nema kome... Je li njegova krivica što Matić uporno pokušava ubaciti loptu Fredu iako bi trebao upravo on ići na skok... Je li njegova krivica što Marsijal maši 100%-ne prilike... Da je veliki trener nije, ali za Junajted nema boljeg... Kada Murinjo nije uspio iskamčiti tražena pojačanja zašto misliš da će ih Poketino ili bilo ko drugi dobiti...

avatar
Red to the bone
Thursday, 23.01.2020
08:46

Ma jok brate, sad će Stefi i Šolškerove bibe tebi da objasne, oni znaju bolje haha

avatar
Nudzeim1983
Thursday, 23.01.2020
00:37

Vreme je da ide
Ko dodje isto mu se pise
Fred i onaj and phereira kakva kombinacija gresaka

avatar
Red to the bone
Thursday, 23.01.2020
00:30

Priča se da su Luci i Pingvinko ugasili televizore u 80. minutu

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 23.01.2020
00:55

To je isti lik zar jos nisi skontao.