Ogromni problemi u Realu pred derbi, defanzivac van stroja!

Autor: Ivan Cvetković
petak 28.09.2018.
14:44
Izvor: Sportske.net

Još dvojica neizvesna.

EPA-EFE/JAVIER LIZON
EPA-EFE/JAVIER LIZON

Povezane vesti

Veliki problem nastao je u Realu!

Defanzivac "Kraljevskog kluba" Marselo neće moći da pomogne svojoj ekipi u velikom gradskom derbiju protiv Atletika koji se igra u subotu.

On nije trenirao na današnjem treningu i sigurno će propustiti meč na Bernabeu, a Lopetegi najverovatnije neće moći da računa na njega i u naredne dve utakmice protiv CSKA i Alavesa.

Takođe, Dani Karvahal i Odriozola su roviti, pa je mesto na treningu morao da popuni član mladog tima Madriđana Havi Sančes.

Ranije ove nedelje, Isko je takođe van stroja pošto je operisao slepo crevo, ali će na ostale igrače trener moći da računa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHard
Friday, 28.09.2018
20:32

Ovo nije problem ovo je prednost Reala. Sva 3 gola je poklonio Sevilji upravo on.

avatar
Misosesic
Friday, 28.09.2018
16:43

Nije mi jasno sta su iz uprave Reala razmišljali kad su Tea poslali na pozajmicu.Marselo nije u formi i njegov izostanak se može primetiti samo sa boljom defanzivom Reala po levoj strani.Sances je odličan talenata i treba mu dati priliku.Sve je bolje od Naca po bokovima.Veći problem je sto ce Benzema početi pre Marijana Dijaza u napadu.

avatar
GoHard
Saturday, 29.09.2018
16:55

Teo kad je igrao mi nismo primili gol po levoj strani, imali smo i vecu sigurnost, ali ko slusa mene, bolji je Marselo :D Legenda je kluba i sve ali ako zeli da zakopava svoj tim i ne vraca se u odbranu nek konkurise za krilo a ne za beka.

avatar
MSSZRMK
Friday, 28.09.2018
16:35

Pojačanje za Real.Rupa nazad pa i napred u zadnje vreme.