Oglasio se PSŽ, kakva je sudbina Tuhela?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.03.2019.
11:20
Izvor: Sportske.net

"Sveci" su još jednom prerano završili takmičenje u Ligi šampiona.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Fudbaleri Pari sen Žermena sinoć su poraženi na svom stadionu od Mančester junajteda u okviru osmine finala Lige šampiona.

Prvak Francuske je na "Old Trafordu" pre par nedelja slavio sa 2:0, delovalo je da će proći među osam najboljih, iako su imali problema sa povredama, Junajted ih je imao daleko više.

Ipak, Solskjerova četa je uspela da slavi sa 3:1 na "Parku Prinčeva", te će tako igrati u četvrtfinalu LŠ, dok će PSŽ još jednom morati da se zadovolji trofejima u domaćim takmičenjima.

Prethodnih godina su treneri znali da dobiju otkaz zbog preranog ispadanja u elitnom takmičenju, kako je PSŽ prelako dolazio do trofeja u Francuskoj, te se kao mera za uspeh koristila Liga šampiona.

Zbog toga se povelo pitanje da li će se Tuhel zadržati još dugo na klupi "Svetaca" nakon poraza od "Đavola", ali prvi čovek kluba Naser Al Kelaifi tvrdi da Nemac ima poverenje uprave.

Naser Al Kelaifi

"Verujem treneru. Videćemo šta će on odlučiti, da li želi promene ili ne. Ali ne želimo da reagujemo zato što smo izgubili meč. Moramo da donosima odluke hladne glave.

Ovo nije trenutak. Moramo da se smirimo. Želimo da vidimo i šta trener želi. To je veoma bitno
", rekao je predsednik Pari sen Žermena.

Dakle, izgleda da će Tuhel ostati u Parizu još neko vreme, videćemo da li bi to moglo da se promeni na leto.

Nemac je posle utakmice bio vidno razočaran, smatra da njegov tim nije zaslužio da izgubi, kao i da su dve greške koštale PSŽ plasmana u narednu rundu.

"Lako je objasniti, dali smo im dva poklona u prvom poluvremenu.

U potpunosti smo kontrolisali utakmicu u prvih 30 minuta. Igrali smo jako kvalitetno, sa dobrim mentalitetom, bila je to dobra reakcija nakon prvog poklona koji smo dali Mančesteru.

Imali smo dosta prilika. A onda, ni iz kakve prilike, ni iz čega, Mančester postiže drugi gol. I onda kao da su svi sebi rekli, postigli su dva gola, iako nisu napadali.

Kontrolisali smo utakmicu, bio je to smešan rezultat.

Nikada nisam imao osećaj da će Mančester pobediti. Ali eto, pobedili su i na tome im čestitam. Ne znam da li je sezona upropašćena, ne znam.

Želite bolji odgovor 20 minuta posle utakmice? Sada je vreme da odbranim svoje igrače, to je sve
", rekao je Tomas Tuhel na konferenciji za novinare posle utakmice sa "Đavolima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cantona GGMU
Friday, 08.03.2019
01:04

Najveci vas poraz je, zato sto se usli u mec nadmeno, Mislite da mozete tako da se ponasate protiv jednog fudbalskog giganta? A on vas sa svojom decom spusti tako nisko, da jadni sada ne znate na koju stranu... Tuhel, Mbape i kompanija misle da su Bogovi fudbala, a u stvari su ispali klovnovi. Njihove izjave i ponasanje na terenu su samo pokazatelj koliko su zapravo mali, jadni i bedni. GGMU

avatar
mires
Thursday, 07.03.2019
15:47

Klosari...ne ide to tako ...hleba preko pogace..

avatar
NikkiCFC
Thursday, 07.03.2019
14:56

Preokret 1999. godine u nadoknadi, Teri se sapleo 2008. sad ovo... Celokupan evropski uspeh Junajteda u istoriji se zasniva na sreci, izbacite sve to bili bi mali prosecan klub.

avatar
StefMU
Thursday, 07.03.2019
17:36

Mislis kao Celzi? hahahah loool

avatar
StefMU
Thursday, 07.03.2019
17:39

Hoces da kazes da nismo zasluzili nista od toga sto si naveo? To su ti najbolji trenuci fudbala, zato se i voli fudbal, zbog takvih velikih trenutaka.. ali kapiram zasto Celzijevci to nmg da shvate, niti cete :)