Oglasio se Poketino, šta je sa Vertongenom?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.05.2019.
18:48
Izvor: Sportske.net

Iskusni Belgijanac je doživeo stravičnu povredu u prvom polufinalnom susretu Lige šampiona protiv Ajaksa.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Totenhem je izgledao veoma bledo na svom stadionu protiv zahuktalih "Kopljanika", te mogu da budu zadovoljni što su doživeli poraz od samo 1:0.

Tako su i dalje u igri, ali nije samo poraz pogodio Poketina i njegove izabranike minulog utorka, već i povreda koju je doživeo iskusni Jan Vertongen.

Belgijanac je u skoku udario glavom u potiljak saigrača i zemljaka Tobija Aldervejrelda, potom ga je i golman Ajaksa Onana potkačio, pa je na zemlji i imao je krvarenje iz nosa.

Stekao se utisak da ima posekotinu na nosu i da će biti sposoban da nastavi meč, vratio se na teren, samo da bi mu pozlilo, gotovo je kolabirao uz aut liniju u pokušaju da napusti teren.

Odneli su ga u svlačionicu, nije bio mnogo informacija o njegovom zdravlju, ali je danas Poketino doneo dobre vesti.

"Ne znamo ništa, moramo da sačekamo. Odluka će biti na lekarskom osoblju. Ne možemo da nagađamo. Nadamo se da nije preveliki problem i da će se vratiti uskoro", istakao je šef struke Sparsa.

Engleski mediji su iz njegovih reči zaključili da se ne radi o potresu mozga, jer da je to slučaj njegov nastup protiv Bornmuta u ligi se ne bi ni dovodio u pitanje, dok bi bio i pod velikom znakom pitanja za revanš meč sa Ajaksom, u okviru polufinala LŠ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke