Oglasio se Pogba - O problemu sa Murinjom, i odlasku!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.04.2018.
13:52
Izvor: Beta

Francuz otvoren.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je danas da trenutno razmišlja o svom klubu, uprkos spekulacijama da će napustiti Old Traford na kraju sezone.  

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je, uoči derbija sa Junajtedom početkom ovog meseca, da je menadžer Mino Rajola tokom januarskog prelaznog roka ponudio Pogbu i Henriha Mhitarjana njegovom klubu.

Pogba je na početku sezone imao problema sa formom, ali u poslednje vreme igra bolje. On je postigao dva gola protiv Sitija u mančesterskm derbiju (3:2), 7. aprila, a bio je i jedan od najboljih u polufinalu FA kupa protv Totenhema (2:1), u subotu. 

"Sada sam u Mančester junajtedu i razmišljam samo o sadašnjosti. Ne razmišljam o transferima. Igraćemo u finalu FA kupa, a iza ugla je  Svetsko prvenstvo", rekao je Pogba, preneo je Skaj.

Spekulisalo se i da će francuski reprezentativac preći u Pari Sen Žermen, ali je on to negirao. Takodje, mediji su navodili i da je u lošim odnosima sa trenerom Žozeom Morinjom.

"Nemam problem sa njim i mislim da on nema problem sa mnom. On je trener i on donosi odluke. Ja sam igrač i prihvatam te odluke. Moram da odgovorim na terenu", naveo je Pogba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADIS-M-UNTD
Monday, 23.04.2018
16:46

Ako bude nastavio ovako.igrati uz sanceza-lukakua-(desno krilo)bice to ubitacan napad..uz vrhunskog lijevog beka i jos jednog centralnog veznog (fred),umtitija ili nekog drugog vrhunskog stopera kao i desnog beka jer valensija ne moze citavu sezonu sam..i rasprodati sve amatere(darmijan,blind,felaini,roho,pa i marsijala jer imamo guzvu na lijevom krilu a pravo desno krilo nemamo nikako probat sa malkomom iz borda. Junajted ce skockati tim i nema opravdanje da ne uzeme titulu ili bar da se bori do zadnjeg kola za nju. Bice jako tesko uzeti titulu iduce sezone jer ce se i ostali klubovi pojacati kao i jedan novi arsenala sa novim trenerom.

avatar
rosen.manutd
Monday, 23.04.2018
15:59

Brate ostajes kod nas, sledece sezone zapusi usta kriticarima.

avatar
NikkiCFC
Monday, 23.04.2018
20:17

Niko nema veci imperativ od Junajteda da se uzme sledece sezone titula. A ne znam kako ce ovi igraci igrati pod pritiskom.

avatar
Маркус19
Monday, 23.04.2018
15:20

Ништа није рекао што већ нисмо знали, не знам чему ова вест...