Oglasio se Papu Gomez, da li je ovo definitvno njegov kraj u Atalanti?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 14.12.2020.
15:07
Izvor: Sportske.net

Odnosi sa trenerom su baš zahladneli.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Kapiten Atalante Alehandro Papu Gomez prekinuo je zid ćutanja povodom spekulacija o navodnom odlasku iz kluba poručivši navijačima da će čuti svu istinu kada bude napuštao Bergamo.

U poslednje vreme sve češće su glasine da će kapiten prošlosezonskog hita u Seriji A i Ligi šampiona napustiti klub, a sve je podgrajao njegov nedeljni izostanak u prvenstvenom meču protiv Fiorentine.

Ovim povodom se Argentinac oglasio na Intagramu kako bi otkrio navijačima šta mu je na umu.

"Dragi navijači, pišem vam ovde jer ne mogu da se branim niti razgovaram sa vama. Samo sam hteo da vam kažem da ćete znati svu istinu kada budem napuštao klub" - glasio je prvi pasus u obraćanju kapitena putem popularne društvene mreže.

Sve vodi ka tome da je pukla "ljubav" između iskusnog fudbalera i trenera Đan Pjera Gasperinija na šta je aludiralo njegovo obraćanje.

"U osnovi mora postojati poverenje i dostupnostm inače se situacija komplikuje. Ne znam kako će se preći preko toga" - napisao je Gomez zaključivši.

"Znate me i znate ko sam. Volim vas. Vaš kapiten" - zaključio je Gomez.

Atalata je uprkos izostanku kapitena ubedljivo pobedila Fiorentinu 3:0 na svom terenu i posle 11. kola zauzima tek osmo mesto.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke