Oglasio se Lopetegi, ima snage da nastavi!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 28.10.2018.
19:36
Izvor: Sportske.net

Pitanje je samo koliko to zanima Florentina Pereza.

EPA-EFE/Javier Lizon
EPA-EFE/Javier Lizon

Povezane vesti

Fudbaleri madridskog Reala doživeli su pravi debakl u 239. "El Klasiku", kako su na "Kamp Nou" poraženi sa čak 5:1.

Katalonci nisu mogli da računaju na Lionela Mesija, koji je zbog povrede ruke već neko vreme van stroja, ali je zato Luis Suarez preuzeo lidersku rolu i sa het-trikom potpuno uništio ljute rivale.

Kako stvari stoje, "El Klasiko" će najverovatnije biti i poslednji meč Julena Lopetegija na klupi Reala, izvori bliski klubu prenose da je gotov, ali Španac tvrdi da ima snage da preokrene situaciju u prestonici.

"Teško je ovo prihvatiti još teže u Barseloni. Osećao sam da smo imali priliku da preokrenemo meč. Bili su bolji od nas u prvom poluvremenu, ali nisu stvorili puno prilika.

Bili smo daleko bolji u drugom poluvremenu i imali smo šansu da se vratimo u meč, ali na kraju nismo imali sreće i Suarezov gol za 3:1 nas je ubio.

Rezultat ne oslikava stanje stvari na terenu, ali moramo da ga prihvatimo. Tužan sam, kao i čitava svlačionica.

Teška je ovo pilula za progutati, ali ja sam jak i tek smo u oktobru. Sve može da se okrene s obzirom na to koliko nam je od sezone ostalo i na poverenje koje imam u tim.

Imaju dovoljno života u sebi za ostatak sezone. Osećam se dovoljno snažno da nastavim da vodim ovaj tim
", izjavio je Lopetegi.

Pitanje je koliko će sluha za Lopetegijeve reči imati predsednik kluba Florentino Perez, Real je na poslednjih sedam duela postigao četiri gola, doživeli su u tom nizu i pet poraza, a savladali su samo Viktoriju Plzen u Ligi šampiona (2:1).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Sunday, 28.10.2018
21:25

Nije ništa pogrešno rekao. U prvom poluvremenu je ličilo da Real ne može dati gol, a da će Barsa pored onih 2:0 dati još jedan gol i to bi bilo to. Na početku drugog poluvremena jasno je bilo da će Barsa vrlo brzo primiti gol, a kada su ga primili mogao je Modrić i do izjednačenja, a tada bi i potpuni preokret bio izvestan. Ličilo je da će Barsa teško izvući i bod, a kamoli sva 3. Nakon toga ponovo prva slika i na kraju Real je još i dobro prošao. To je fudbal, ne piše sve u rezultatu, zato se gledaju utakmice...

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 28.10.2018
20:59

To ako je Lopetegi mazohista ne znaci da je i uprava

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 28.10.2018
20:56

Pa realno gledano je upravu. Da je Modrić dao gol za 2-2 ko zna šta bi bilo jer bi i pored dobre igre Reala u tom trenutku i igrači Barselone bili u potpunom šoku zbog ispuštene prednosti. Ali imao je Real sreće i previše prethodnih sezona pogotovo u LŠ protiv Bajerna. Naravno i pomoći sudija isto.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 29.10.2018
13:12

Bilo bi 5-2 a ne 5-1, ako nisi video razliku u klasi i kvalitetu ne znam sta si gledao. Ajd sada ukljuci svoje profile i lupaj minuse.

avatar
conecorleone
Sunday, 28.10.2018
20:50

Ne znam dal cu ja imati snage da ovo izdrzim.