Oglasio se Junajted, o čemu su razgovarali sa Murinjom?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 06.10.2018.
09:12
Izvor: Sportske.net

Sinoćnja vest uzdrmala klupske strukture i naterala ih da demantuju priče da je Portugalac smenjen. Šta će klub učiniti u bliskoj budućnosti i kakav je Murinjov status?

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Mančester Junajted je demantovao tvrdnje da će Murinjo biti smenjen ovog vikenda. Naime, prema informacijama "Mirora", Portugalac će biti razrešen bez obzira na ishod meča sa Njukaslom.

Pojavile su se i vesti da je već dogovorio raskid od oko 15 miliona evra, a da klub aktivno traži zamenu.

Međutim BBC je saznao da sa Murinjom u Londonu jeste razgovarano o situaciji u klubu koja je loša, ali da mu je dato vreme, ograničeno istina, da pokuša da popravi stvari. U pitanju je narednih nekoliko mečeva, mada bi recimo poraz od Njukasla danas verovatno izmakao stolicu.

Ali, ako preživi Beniteza, ipak će imati dve nedelje pauze i mečeve sa Čelsijem i Juventusom da spasi posao.



Geri Nevil se oglasio sinoć, ubeđen je da iz kluba cure informacije, smatra da su ljudi koji vode klub nesposobni i apsolutno je na strani Murinja. To se ne može reći za igrače, mada su optužbe da ga miniraju bez dokaza.

U svakom slučaju, situacija je jasna, makar kada je bliža budućnost u pitanju, Murinjo će u slučaju poraza od Čelsija i Juventusa verovatno dobiti otkaz i odštetu, ali je veći problem to što klub nema ideju, Zidan nije realna opcija u ovom trenutku, kao ni neko veliko ime.

Priče o Konteu su takođe samo naslovi u medijima, klub bi posle Murinja želeo nekog mirnijeg i staloženijeg. Veća je verovatnoća, ako Murinjo ode, da neko dobije šansu do kraja sezone, odnosno privede je kraju, a onda na leto stigne novi trener.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Saturday, 06.10.2018
14:54

ekao sam ja Big Sema nek angažuju i bez problema će izboriti opstanak u ligi, a mogli bi sačekati da Benitez dobije otkaz u Newcastleu i onda njega da uzmu, mislim da bi se Mou objesio kad bi se to desilo:D:D