Oglasio se i PSŽ, evo šta će biti sa Tomasom Tuhelom!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 29.12.2020.
10:38
Izvor: Sportske.net

Više nema dileme.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Poznati nemački trener Tomas Tuhel i definitivno je smenjen sa mesta stručnog štaba Pariz Sen Žermena, potvrdio je u zvaničnom saopštenju francuski klub.

Informacija koja se pojavila još prošle nedelje dobila je potvrdu ovog utorka, klupa višestrukog francuskog šampiona od danas je i zvanično upražnjena.

Uz podsećanje da je od dolaska u klub na leto 2018. godine Tuhel osvojio dve titule uz još tri trofeja obezbedivši "svecima" i prvo finale u Ligi šampiona, klub sa "Parka prinčeva" je poželeo sreću nemačkom stručnjaka u nastavku karijere.

"Želim da se zahvalim Tuhelu i njegovom stručnom štabu na svemu što su doneli klubu. Tomas je uložio mnogo energije i strasti u posao i naravno da ćemo se sećati lepih trenutaka provedenih u klubu. Želim mu sve najbolje u budućnosti" - rekao je predsednik kluba Naser Al-Kelaifi.

Za sada nema zvanične potvrde ko će biti Tuhelov naslednik na klupi vicešampiona Evrope, ali sve je jasnije da upražnjeno mesto čeka bivšeg fudbalera ovog kluba Maurisija Poketina.

Kada je reč o Tuhelovoj budućnosti, nemački i engleski mediji ga dovode u vezu sa Čelsijem, koji je u krizu rezultata pod vođstvom Frenka Lamparda.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Tuesday, 29.12.2020
11:59

Pre skoro 7 dana 'bomba' - smenjen Tomas Tuhel. U međuvremenu je Poketino došao na čelo PSG-a, naručio 3 pojačanja, svi živi u klubu i van njega se izređali u komentarisanju smene Tuhela itd. Kada ono danas 'zaista je smenjen Tuhel'. Dobro, nije došao Poketino, čak nema ni zvanične potvrde da uopšte dolazi, nema ni pojačanja, ozbiljan je kandidat itd., ali... zaista je smenjen Tomas Tuhel. :D