Oglasio se i "Pevac", ovo je njegov stav!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 26.03.2018.
13:37
Izvor: Beta

Italijanski napadač mogao bi da promeni sredinu nakon Mundijala.

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Fudbaler Torina Andrea Beloti rekao je danas da nije zainteresovan da pređe u "veći klub" ako će u njemu "grejati klupu".

"Ljudi mi govore da treba da odem u veći klub koji se bori za trofeje... Nisam zainteresovan da predjem u veliki klub ako to znači da neću igrati ili da ću biti na klupi. Ako promenim klub, to je zato što što ću biti starter", rekao je Beloti za italijanske medije.

Beloti, u čijem ugovoru stoji otkupna klauzula od 100 miliona evra, ove sezone je postigao samo šest golova u Seriji A. On, međutim, smatra da posao napadača nije samo da postiže golove.

"Mislim da napadač ne bi trebalo da razmišlja samo o postizanju golova, već kako da pomogne timu jer pobeđuje i gubi svih 11 igrača. Zajedno napadate i zajedno se branite - tako ja volim da igram", rekao je on.

Fudbalska reprezentacija Italije nije se plasirala na Svetsko prvenstvo u Rusiji, a sutra je očekuje prijateljska utakmica protiv Engleske.

"Moramo da pokažemo da smo i dalje odlična reprezentacija", rekao je Beloti.

Zbog slabog učinka ove sezone, popularni "Pevac" bi i za daleko manje novca mogao da napusti redove Torina, više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 26.03.2018
14:32

On bi trebao u Juve da polako menja Iguaina koji ima preko 30 godina...

avatar
sve ok
Tuesday, 27.03.2018
07:20

nadam se da se salis !!!!