Oglasio se i Leonardo nakon derbija, da li je Gatuzo u opasnosti?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 25.10.2018.
22:32
Izvor: Sportske.net

Kada su svi pomislili da Milan pronalazi dobru formu, oni vežu dva poraza.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Milanu definitivno nije prijala reprezentativna pauza, bili su u solidnoj formi, a onda su u razmaku od nekoliko dana vezali dva poraza. Prvo su dobili "šamar" u nadoknadi protiv Intera, a zatim su večeras izgubili i u Ligi Evrope od Betisa.

Leonardo pokušava da pomogne Milanu da se ponovo podigne, ali navijači nemaju toliko strpljenja.

"Ovo je normalno stanje nakon utakmice protiv Intera i onakvog kraja, u nadoknadi vremena, boli i ostavlja gorak ukus", započeo je Leonardo.

"Postoji usponi i padovi, to je istina, ali pred nama je cela sezona i mi želimo da budemo što bolji, da budemo konstantni. Ovo je dugačko putovanje, teška godina je za nama i postoji dosta delova na kojima moramo da radimo."

"Ako hipotetički osvojimo tri poena protiv Đenove, bili bi na petom mestu kada je tabela u pitanju. Ako pogledate statistiku, brojevu su na našoj strani i mi smo u pravom smeru."

"Priče oko smene Gatuza su normalne u klubu kao što je Milan, ali mislim da ljudi prepoznaju i shvataju da su to izmišljotine i da će te priče nestati za par dana. To je deo igre, mi pokušavamo da ignorišemo i ja vas uveravam da mi nismo kontaktirali bilo kog drugog trenera. Gatuzo i ja se poznajemo 20 godina i prošli smo kroz mnogo toga zajedno. Pričamo svakodnevno i delimo ideje. Kao što je on rekao, nikada neće biti nepoštovanja među nama", rekao je Leonardo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Butcher_of_Blaviken
Thursday, 25.10.2018
23:27

Užasna igra, zaslužen poraz a onom Zapati bih dao otkaz momentalno, šta košta da košta, bruka da takav pajac igra u Milanu!

avatar
Thursday, 25.10.2018
23:12

Ма јок, сачекај негде пред крај сезоне кад се све реши, па га тад смени !

avatar
lol (NewProfile)
Thursday, 25.10.2018
22:57

Ako je vama ok da Zapata igra a Kaldara greje klupu i da Borini i dalje zaduzuje dres Milana onda ok, cisto da se vise ne nerviramo nego sa uzivanjem gledamo kako nas puni ko god stigne.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Thursday, 25.10.2018
22:37

Kakva Djenova, mi cemo od Sampdorije mozda izgubiti, peti su trenutno. Vreme je da neko drugi preuzme kormilo (siguran sam da bi se pronasao bar jedan dovoljno lud i hrabar da iznese to do kraja sezone), ne ide vise ovako. Nece biti nista ni od ovog leonarda, mozda on da opet uskoci? :-D

avatar
MottiYazata
Friday, 26.10.2018
00:10

Mislis kao sto je Rino bio lud i hrabar da zameni Montelu? Slobodno reci tako, nije sramota ako priznas.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Friday, 26.10.2018
16:41

On je uvek lud i hrabar, ali, sad pokazuje da nema bas ni obraza mada nikad nije samo jedan covek kriv, mi ne znamo sve detalje.