Oglasio se i kapiten Junajteda, ovo je istina

Autor: Beta Beta
sreda 03.10.2018.
13:05
Izvor: Beta

Engleski mediji su veliku pažnju posvetili aktivnostima iskusnog defanzivca na društvnim mrežama.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Mančester junajteda Antonio Valensija rekao danas da potpuno podržava trenera Žozea Murinja.

Valensija je to napisao na svom "Tviter" nalogu, nakon što je izazvao brojne komentare na društvenim mrežama. Ekvadorski fudbaler je, naime, juče na "Instagramu" obeležio da mu sviđa fotografija na kojoj je on i ispod koje je pisalo: "Vreme je da Murinjo ode".

"Juče sam lajkovao post na Instagramu bez čitanja teksta koji je pratio fotografiju. To nije moj stav i izvinjavam se zbog toga. Potpuno podržavam menadžera i svoje saigrače. Daćemo sve od sebe kako bismo poboljšali rezultate", napisao je Valensija.

Fudbaleri Mančester junajteda odigrali su sinoć nerešeno 0:0 sa Valensijom u drugom kolu Lige šampiona.

Kapiten Junajteda je i sinoć posle utakmice podržao Murinja koji je pod sve većim pritiskom.

Na pitanje da li potpuno stoji iza Morinja, on je odgovorio "Sto odsto. On je naš šef, moramo da budemo uz njega i da se borimo".

Junajted je drugi na tabeli Grupe H Lige šampiona sa četiri boda, dva manje od prvoplasiranog Juventusa.

Kada je reč o Premijer ligi, ekipa Žozea Morinja je tek deseta sa devet bodova zaostatka za Mančester sitijem i Liverpulom što je najgori početak sezone za Junajted u poslednjih 29 godina.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Wednesday, 03.10.2018
14:14

Izjavu dao igrač od 34 godine,prosečan bek i prosečno krilo koje je samo zahvaljujući Fergiju bio koristan timu.Prava slika Junajteda.Novi trener i Jovo nanovo.A u januaru prodati Pogbu,Marsijala i ratosiljati se Sančeza.A bolji izbor štopera i nema.Džons je beskoristan i stalno povređen a Rohu po dužini pauze nisu valjda odsekli nogu.

avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 03.10.2018
15:09

Retko neinteligentan komentar,cuj ratosiljati se Sanceza,pa nije on potpisao salvetu,nego ugovor,kao i druga dvojica,nije UTD u njih ulozio 200m eura,da bi ih dao za 50. Takodje i Murinju bi trebali dati oko 20m,na ovima da izgube 150m,na Sancezu sto kroz platu,sto kroz raskid ugovora oko 100m,znaci 300m u minusu i onda ce kao novi trener dovesti nove i bolje igrace? :D

avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 03.10.2018
13:30

UTD je u tolikim problemima,da to nije realno,a daleko od toga da je Murinjo kriv koliko se pise. Neko moje misljenje jeste,da je uprava kluba najvise kriva iz prostog razloga sto im je cilj iskljucivo profit,a najvise zbog profita su dovedeni Pogba i Sancez,pored toga,problem je i u ostacima od odlaska SAF jer je on ostavio ekipu jacine Stouka,sa prosekom od 33 godine,na sve to,UTD je nekada dosao sa osrednjom sumom novca i glavnim konkurentima otimao najbolje igrace,a sada to ne mogu ni da pomisle,zamislite da sada UTD posalje ponudu 30m eura za Aguera :D Mada,ajde da je samo Siti problem,nego sada Liverpul trosi kao nikada,Celzi,a Arsenal ce tek trositi,a tebi mora da igra Smoling,jer si promasio sa Lindelofom,a klub ne da za novog stopera i onda kao losi rezultati,pa kakvi ce biti? Ruku na srce,UTD da se malo stabilizuje i da se malo vise potrude,imace realne sanse za top4,a i u LS ce lagano proci grupu,pa ce opet to biti kolko toliko korektna sezona,ali za narednu vec sada moraju da vide sta ce,a sta god da hoce,moraju se spremiti ozbiljne pare,jer naredno leto Real ide u veliku nabavku,a takodje,trebaju da vide kako da se otarase 10ak igraca,a nista od toga nece biti lak posao.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 03.10.2018
14:50

Po cemu li si ti zakljucio da ce lagano proci grupu. Ocekivano je da Juventus dobije sve a svi dobiju Jang Bojse. Valensija je izvukla remi sinoc tako da ce morati da pobede u Valensiji sto ce biti jako tesko. Sad Valensija da dobije u dve zaredom Bojse a ovakav Junajted nema sta da trazi sa Juventusom i u poslednja dva kola Valensija ulazi sa 3 boda vise i pritisak ce biti veliki na Junajtedu.

avatar
ISTINA BOLI
Wednesday, 03.10.2018
21:00

Zasto ce morati da pobede u Valensiji? Zasto mislis da ce Valensija dobiti obe JB? Zasto bi Juve zapinjao da dobija UTD u gostima kada ce svakako biti prvi?