Oglasio se i De Hea, da li je sada nešto jasnije?

Autor: Nikola Miloradović
subota 27.10.2018.
13:41
Izvor: Sportske.net

Povela se polemika prethodnih dana oko sudbine španskog čuvara mreže na "Old Trafordu".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pojavile su se informacije da je Mančester junajted naišao na problem u pregovorima sa Davidom De Heom oko produžetka saradnje.

Španac je jedan od 10 igrača koji bi na kraju sezone mogli da napuste klub, ali uprava kluba ima opciju da sa velikim brojem produži saradnju na još godinu dana, pa tako i sa De Heom.

Ipak, aktiviranje te opcije značilo bi i da se Junajted manje više oprostio od sjajnog golmana, na taj način bi samo produžili njegovom ostanak u klubu i naterali zainteresovane strane da plate određeni novac za njegove usluge.

Tako je želja uprave da sa najboljim igračem kluba u prethodne četiri godine potpišu novi ugovor, ali izgleda da su se pojavili problemi.

Kao šlag na tortu stiglo je i interesovanje Juventusa za njegove usluge, juče je i Murinjo izrazio nesigurnost kada je u pitanju sudbina sjajnog Španca u Mančesteru.

Sada se oglasio i španski reprezentativac, koji je diplomatski odbio mogućnost da prokomentariše svoj status u klubu sa "Old Traforda".

"Morate biti fokusirani na ono što je važno. A važan je tim, kao i da svi mi budemo usresređeni na ono na šta moramo, a to je dobijanje utakmica, pre nego priče oko ugovora i različite teme koji bi mogle da nam poremete pažnju. Ono što je važno je da se skoncentrišemo na fudbal.

Nemate vremena da mislite o stvarima koje nisu bitne kao što je sam fudbal bitan i kao što su bitni bodovi koji su pred nama, u utakmicama koje moramo da pobedimo i u kojima moramo da budemo dobri.

U klubu sam već osam sezona. Veoma sam srećan ovde. Uvek sam osećao toplinu od strane navijača i svih koji rade u klubu
", izjavio je De Hea.

Dakle, ništa konkretno nije rekao Španac, izjavio je ipak da se dobro oseća u klubu, ali je jasno da bi to začas moglo da se promeni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Saturday, 27.10.2018
18:22

Za dobrog trenera ( ne Murinjo) za De Heu,Pogbu,Marsijala i još tri epizodista (Darmian,Džons,MataSančez) može dobiti oko 350 mil i renovirati tim po sistemu Jovo nanovo.Veći je problem naći trenera sa novom filizofijom i visokim kvakitetom nego igračima.Slično što je u drugoj sezoni uradio Gvardiola u Sitiju.

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 27.10.2018
14:08

Mislim da se Real nece vise kockati, doveli su Kurtou preko zivog i zdravog Navasa sad im samo jos De Hea treba. Sto se price oko Juventusa tice, ne vidim da oni mogu da plate koliko moze mancester a de hea nema neke razloge da ide u torino dok u spaniju itekako ima.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 27.10.2018
18:40

Nema? U Juveu ne samo da ce imati zagarantovane titule vec ce se i boriti da osvoji LS dok u Junajtedu nece je ni igrati.

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Saturday, 27.10.2018
20:30

Stvar je u tome što ga Juve neće platiti. Juve postaje klub u kojem žele svi igrati. Juve je godinama ispred Junajteda, a ni Barsa igrao nisu privlačniji destinacije od Juvea.

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 27.10.2018
20:00

Ako juri trofeje, ako juri pare niko mu nece platiti koliko mancester. Zato kazem da je spanija u pitanju pa da kazes ide kuci i to u najuspesniji klub. Ovako ja verujem da bi pre uzeo pare koje man u moze da mu ponudi i ostao tu gde je navikao i gde ga obozavaju.