Oglasio se i Berluskoni, crni oblaci nad "Rosonerima"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 24.10.2017.
09:31
Izvor: Sportske.net

Ono o čemu smo ovih dana pisali je tačno, bivši patron kluba zna u kakvoj je nevolji njegov bivši klub...

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Naravno da Silvio Berluskoni skida odgovornost sa sebe, no kako izveštava Tele Lombardija, on se poverio krugu bliskih saradnika i veoma je zabrinut.

"Znam da imaju finanijske probleme, očekivao sam da će ići teško, ali ne ovako. Brine me što Li ćuti"
, kaže o novom vlasniku bivši gazda Milana.

Berluskoni je prodao klub za više od 700 miliona evra, računajući i dugove, Li je uzeo pozajmicu koju će teško vratiti, pa bi klub mogao da završi u rukama poverilaca, tačnije fondona.

"Ako ne uđemo u Ligu šampiona, to je novih 100 miliona duga, ako banke na proleće već preuzmu Milan, jasno da će gledati da ga se što pre otarase za malu sumu. To znači da će klub kupiti neko ko nema nameru da ulaže veliki novac u tim jer prvo mora da sredi finansije. Čekaju nas bolne godine", sumorna je prognoza Berluskonija.

Ovo je naš jučerašnji komentar na celu situaciju...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Tuesday, 24.10.2017
14:33

Ti si podjednako kriv kao i oni ako ne cak i vise, toliko godina si trazio kupca i na kraju si mozda (prilicno) u*rao motku- to je ili zla namera i svojevrsna sabotaza ili ogromno neznanje i poslovna nesposobnost...

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 24.10.2017
11:20

..ljudi pa ovo je bilo u najavi,meni je zao ako se ovo sve na kraju izdesava ali.. ko je taj sportski direktor,strucnjak takozvani koji kupuje 10-ak igraca u jedan prelazni rok i oni su bukvalno svi projektirani da budu prva postava!? Druga stvar na kraju je ipak Lipi bio u pravu u vezi Milanovih kineza,njih niko u Kini ne zna a kao neki milijarderi,umjesto da su kupili 2-3 igraca i ove sezone se oslonili na ono sto Milan ima ,a imalo je tu igraca ,oni su nagomilali ovoliko igraca i sad ako ne izbore LŠ padaju u kanal iz kojeg se tesko vade jer svim ovim igracima je cijena bukvalno pala za trecinu!

avatar
DR DRE
Tuesday, 24.10.2017
13:18

Da li ti shvatas da smo do dolaska novog vlasnika ima mi samo dva-tri (Donaruma, Romanjoli i eventualno Suso) igraca za prvu postavu? Koga od starih da ostavis da ti i dalje igra, Abatea, Zapatu, De Silja, Montoliva, Bertolacija, Hondu, Baku i Lapadulu? Koga od njih? Problem je najpre u tome sto smo se dosta mucili oko kupovine nekih igraca i sto smo kupili Bonucija sto je korenito promenilo tok i pravac kupovine, a (podjednako) zatim i sto smo veoma slabo prodavali i sto smo prodali Kucku, a i sto nismo doveli igrace na nekim pozicijama iako je od toga zavisilo dosta u koncepciji igre.

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 24.10.2017
19:05

..delimicno si u pravu ali moju pricu opravdava ovaj silni pojacani Milan koji gore igra id onog proslogodisnjeg! Po meni bolje da su istavili Baku umhesto sto su doveli ovog malog Silvu i da su Baku uparili sa Kalinicem a tu je i Kutrone! Drugo Kesi i Bilja totalno nepotrebni,po meni je Kucka bolji igrac od Kesija a Bilja je jednostavno preplacen! Calhanoglu je ok,dok je Bonuci preplacen a i premecena je hijerarhija u klubu davanjem njemu kapitenske trake,i tu su mogli da nadju jeftinije resenje (ko Inter Skrinara)... znaci kad oduzmes Bilju,Kesija,Silvu i Bonucija to je preko 100 milki!

avatar
DR DRE
Tuesday, 24.10.2017
13:42
avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 24.10.2017
10:56

Poverio se bliskim prijateljima,pa oni brze bolje do novinara da ispricaju sta je rekao 😂😂😂 Pored toga,cak i da postoji i najmanja verovatnoca da Milan zavrsi u rukama banke i da ce one da ga prodaju po niskoj ceni ne bi li naplatile svoj novac,ne vidim razlog zasto to lose utice na klub sem ako nema ko da ga kupi,a ne vidim sto ne bi imao? Takodje,ako neko kupi od banke klub,on NE NASLEDJUJE DUGOVE prethodnog gazde,vec krece od nule sa svojim troskovima,tj. troskovima kluba,jedina posledica bi mogla biti da trenutni gazda proda sve dovedene igrace za 100m kako bi uzeo neke pare nazad,ali to neverujem da bi novi gazda dozvolio,vec da bi mu ponudio 110m da ih ostavi u klubu i tjt. Sve u svemu,Milan nece propasti,jer ima gomilu razloga da posluje pozitivno.

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 24.10.2017
10:41

kakva ls za vas. niste vi u tom drustvu. ovo je drugo vreme

avatar
DR DRE
Tuesday, 24.10.2017
09:41

Nastavlja se kampanja.