Oglasio se Ćiro - Da li je moguć veliki preokret u Dinamu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.03.2020.
21:48
Izvor: Sportske.net, Sportklub

Da li će na kraju biti po onoj narodnoj ''Tresla se gora...''?

EPA/JOAO RELVAS
EPA/JOAO RELVAS

Povezane vesti

Ovih dana u prvi plan su izbila dešavanja u zagrebačkom Dinamu, gde su igrači i stručni štab odbili predlog uprave da im se smanje zarade zbog pandemije koronavirusa.

I ne samo to, nego je uprava potom uzvratila smenom stručnog štaba, pa se sada mnogi pitaju kakvi potezi sada slede na ''Maksimiru''.

Legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević pomno prati aktuelnu situaciju, ali u razgovoru za ''Sportklub'' je izrazio nadu da bi moglo da dođe do preokreta i da bi igrači i stručni štab na kraju ipak mogli da prihvate korekciju zarada.

''Ja nisam sklon da verujem nekoj vrsti zavere, da bi jednog izuzetnog trenera kao što je Bjelica koji je napravio sjajnu promociju u klubu kojeg volim i koji je imao potrebu za rezultatima, što je on i napravio.

Mislim da nismo dovoljno informisani i mislim da se radi o jednom nesporazumu koji će se rešiti na zadovoljstvo svih. Nemoguće je da fudbaleri, sportisti, nisu bili spremni na jednu žrtvu koja je danas neminovna za svakog humanog i odgovornog čoveka.

Vidćete da će oni pristati na to. Znam Bjelicu jako dobro i siguran sam da je i on svestan svega ovoga kao i mi i siguran sam da će naći neki zajednički jezik. Sve drugo bi bilo štetno za Dinamo.

Ne bi želeo ništa da govorim protiv Mamića. Definicija našeg odnosa je: 'Učinio sam ti mladost sretnom, a ti moju starost nesretnom'', objasnio je Blažević.
-
Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke