Oglasio se Batšuaji - Loše vesti...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.04.2018.
17:36
Izvor: Sportske.net

Nadali smo se drugačijem epilogu, ali još na terenu je bilo manje-više jasno šta se dogodilo.

Epa/Friedemann Vogel
Epa/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Jučerašnji derbi Rura, duel Šalkea i Dortmunda u Gelzenkirhenu, ostaće u lošem sećanju belgijskom reprezentativcu i napadaču Dortmunda.

Miši Batšuaji je u finišu meča, koji je Šalke dobio sa 2:0, doživeo težu povredu zgloba, iznet je sa terena i tokom današnjeg dana čekali smo informacije o težini njegove povrede.

A informacija je stigla iz prve ruke. Batšuaji se oglasio na Tviteru i odmah naglasio da vesti nisu dobre, kao i da je za njega sezona u Dortmundu najverovatnije završena.

Podsetimo, on je krajem januara kao pozajmljen igrač stigao iz londonskog Čelsija u redove ''Milionera'', a s obzirom da pozajmica ističe na kraju sezone, izgleda da se već oprostio od nastupa u Bundesligi.

Batšuaji je u svojoj današnjoj poruci takođe zahvalio svima koji su mu od juče pružali podršku, i navijačima i svojim saigračima, kojima je poželeo uspeh u finišu sezone.

Ipak, njegova najveća briga u ovom trenutku je da li će biti spreman za Svetsko prvenstvo u Rusiji. To je u ovom trenutku teško proceniti...
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rosen.manutd
Monday, 16.04.2018
20:50

Steta prava. Momak nikako nema srece... prvo u nemilosti onog kontea, sad konacno dokazuje kakav je igrac i onda povreda... stvaeno steta.

avatar
NikkiCFC
Monday, 16.04.2018
18:05

Kakva steta za svetsko, imao je realne sanse da bude prvi spic Belgije pored onog teleta.

avatar
rosen.manutd
Monday, 16.04.2018
20:56

Da se sakupi fudbalsko znanje svih vasih napadaca i pozajmljenih i onih koji su u klubu veruj mi da to tele ima vece znanje od njih ;)

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 16.04.2018
21:15

vazno da su igracine u Celsiju