Oglasili se Šuker i Dalić - Ovo je konačan rasplet oko selektora Hrvatske!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.08.2018.
14:02
Izvor: Sportske.net

Iz HNS-a stigla informacija koja se čekala još od završetka Mundijala u Rusiji.

Epa/Abedin Taherkenareh
Epa/Abedin Taherkenareh

Povezane vesti

Reprezentacija Hrvatske ovog leta je ostvarila istorijski uspeh na Svetskom prvenstvu u Rusiji, odakle se vratila kao vicešampion sveta, ali po povratku u zemlju, Zlatko Dalić je nagovestio i mogućnost odlaska sa mesta selektora.

Spekulisalo se i da deo rukovodstva HNS nije bio za njegov ostanak, a neizvesnost po tom pitanju trajala je do danas, kada je došlo do sastanka predsednika Saveza Davora Šukera i Zlatka Dalića.

Po završetku njihovog razgovora, izjave su dali i jedan i drugi, a objavljene su na zvaničnom sajtu HNS-a.

Iz tih izjava se zaključuje da Dalić ostaje na mestu selektora.

''Bilo je lepo prisetiti se sa Zlatkom svih prekrasnih trenutaka tokom Svetskog prvenstva, a srebrna medalja dokaz je da su svi koji su bili uključeni u tu priču odradili vrhunski posao.

Drago mi je što smo otvoreno razgovarali i o onome što može biti bolje u budućnosti te što zajedno idemo dalje u nove pobede", izjavio je predsednik Saveza Davor Šuker.

"Bilo mi je važno da otvoreno razgovaram s predsednikom o svim temama i zahvaljujem Davoru na razumevanju onoga što nisam smatrao korektnim. Smatram da smo rešili sve takve teme i radujem se novim izazovima", poručio je Dalić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke