Oglasili se iz Reala, jedan od najiskusnijih završio sezonu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 10.07.2020.
17:46
Izvor: Sportske.net

Moraće da se bore za titulu bez jednog od najvažnijih igrača.

EPA-EFE/Juan Herrero
EPA-EFE/Juan Herrero

Povezane vesti

Ima Real lepu prednost, četiri boda više od Barselone, ali je jasno da u Primeri još ništa nije gotovo.

"Los Blankosi" imaju dobar raspored do kraja, najteži meč će igrati kod kuće, ali su u poslednjih par dana uleteli u probleme.

Povredio se Eden Azar, Luka Jović je otpisan jer je bio u kontaktu sa osobom koja je zaražena koronavirusom, pa mora u samoizolaciju, dok je sada obelodanjeno da je povredu doživeo i Marselo.

Brazilac je povredio primicač u levoj natkolenici i moraće na pauzu od najmanje 20 dana.

Real poslednji meč igra 19. jula, odigraće četiri utakmice za devet dana, te je jasno da će Zidan imati problema sa rotacijom.

Najpre večeras dočekuju Alaves, potom 13. jula gostuju Granadi, a onda ih čeka najteži ispit protiv Viljareala (16. jula) na "Alfredo Di Stefano" stadionu, dok u poslednjem kolu gostuju Leganesu, koji je na ivici da se vrati u Segundu.

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Stanojkov
Friday, 10.07.2020
18:33

Kada igraju Tebas i Lahoz nema kiksa celu sezonu neizlaze iz forme bice penala bez brigu

avatar
Mirjevac
Friday, 10.07.2020
18:09

Zidane nemaj briga, tu su sudije Var oni ce da zavrse poso umesto igraca! Zidane ti slobofno mozes da izvedes i C tim sudije su i Var tu i oni ce da rese rezultat! Zato nemaj briga!

avatar
MunzeKonza
Friday, 10.07.2020
20:28
avatar
RAy
Saturday, 11.07.2020
19:35

niti primljen gol protiv barse(jedna pobeda a bogame i prva je trebala biti pobeda jer osvim albina sansa barsa nije znala gde je realov gol, a na druge strane Sv.Andre je spasavao sve sto je mogo i ne mogo), iks i pobeda protiv atletika, obe utakmice dobijene protiv sevilje, iks i pobede protiv valensije, obe utakmice dobijene protiv sosiedada, viljareal jednu dobijenu (videcemo sledecu sta ce biti), obe utakmice protiv getafe pobede, znaci protiv svih rivala na vrhu tablice znatno bolji, naj bolja odbrana lige, vrlo solidan i konsolidiran tim, opsta bolja timska igra nego najveceg rivala(barsa), 10 penala u 35 kola(sto je evo na sam finish sezone, neuporedljivo sa onih 18 u 2015/16 za barse, dzaba buke posto sad tu ti je var i penal je 99% penal, nz koj var ti trazis u polzu reala, a i koliko poznajez novih pravila oko tog vara, ali ocito slabo nesto)

morate bre prijatelju da prihvatite fakt da je real sto puta bolji od barse ove sezone u svih aspekta, znaci morate zacepiti ta velika barselonska usta koja uvek forsira mrznje i navrede, ja ti tu dajem istinite fakte, a normalno mozes samo so dodatne navrede da vratis kao neli u regularni barca style, a i svakako bices poddrzan posto to pokazuju brojke na ova strana, gde 70% od ljude su fanove barse ili manchester junajteda (i simptomaticno samo hejtuju, a temeljno i faktuelno nesto oko fudbalu ne znaju da beknu)