Oglasila se UEFA, svet ih ismejao!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 13.07.2020.
11:37
Izvor: Sportske.net

UEFA objavila saopštenje, insistira na FFP, ali mnogi, među njima i Geri Lineker kažu da je gotovo...

EPA-EFE/LAURENT GILLIERON
EPA-EFE/LAURENT GILLIERON

Povezane vesti

Posle svega što se desilo jutros oglasila se i UEFA. Oni su izjavilo da prihvataju odluku, iako se ne slažu, ali tvrde da će nastaviti sa FFP.

UEFA smatra da je Arbitraža propustila da uzme mnogobrojne dokaze koji su skupljani tokom pet godina.

Ali, bitku su izgubili, neće se žaliti civilnim sudovima, dok svet, počev od legendarnog Gerija Linekera smatra da je ovo kraj FFP.

Na mrežama trenduje #RIP FinancialFairPlay, a mnogi kažu da će klubovi sada moći da rade šta hoće, i da jedino spreme mizernih 10 miliona za odbijanje saradnje sa UEFA, što je obrazloženje kazne koju je dobio Siti.

Inače Arbitraža u Lozani je najavila da će punu odluku, odnosno intergralni tekst presude objaviti u narednih par dana...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rademan
Monday, 13.07.2020
12:39

Kakva UEFA I FFP. Isto gluposti ono sa razmenama igraca, napumpaju im cene u razmeni i kao posluju sa gubitkom. Odavno je fudbal izgubio smisao.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 13.07.2020
12:13

Svi mocni ljudi, korporacije, drzave znaju da ima nesto bitnije od novca a to je reputacija, ugled, postovanje i moc, sve ono sto je uefa izgubila ovim, postali su predmet sprdnje. Kada je krasus poginu u bici kod crahhae protiv parta, surena je zaplenio rimska obelezja koja su kao ratni plen bila izlozena u palati kralja orodesa, sto je bio veliki udarac za rim, bili su predmet sprdnje toga sveta. Kada je oktavijan godinama kasnije vojno pomogao partu za uzvrat je trazio da se vrate rimska obelezja i tako povradio ugled rima, znaci i u ta davna vremena se znalo da ima nesto iznad novca, e pa sad ovo je uefina krasusova katastrofa, plavice im se obraz decenijama

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 13.07.2020
12:04

Geri, mojne da prepisujes, tebra, nije lepo. Zasto samo 10 miliona kada se dobro zna da su povratnici kao i da ce nastaviti tako da se ponasaju i to da rade? I zasto se ovi debili ne bi zalili civilnim sudovima? Smejurija.