Odvratno, "Grizmane, umri" u Madridu, reagovaće i Primera!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 03.12.2019.
17:13
Izvor: Sportske.net

Neverovatno ponašanje navijača Atletika.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Proteklo kolo u španskoj Primeri obeležio je derbi meč između Atletiko Madrida i Barselone.

I dok su domaćini poraz golom Lea Mesija podneli dostojanstveno, to se ne bi moglo reći za navijače "jorgandžija".

Sa tribina su se čule uvrede na račun doskorašnjeg fudbalera Atletika Antoana Grizmana, a preko dve hiljade ljudi je skandiralo "Grizmane, umri".

To je nateralo čelnike Primere da podrobno preispitaju ovaj slučaj, pa španski mediji prenose da bi Madriđane mogla da sačeka velika kazna.

Meč bez prisustva publike ili zatvaranje jednog dela tribine su jedne od opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 03.12.2019
21:17

Umesto da mu budu zahvali sto je ostao sezonu preko oni ovako vracaju... CCC...

avatar
Offside
Tuesday, 03.12.2019
20:11

A sta je ocekivao?Hleb i pogacu uz ovacije tribina Vanda Metropolitano stadiona?Ili mozda da ga docekaju aplauzima i da se dive njegovim potezima u dresu Barselone?Ako su povici stvarno bili "Grizmane umri" to je previse i za svaku je osudu ALI reci da ovo nije bilo ocekivano?Setie se sada vec legendarne scene "svinjska glava" ili kako su navijaci Arsenala svaki put "pozdravili" Van Persija...Decko je izabrao da predje u klub koji je veliki rival njegovom bivsem klubu i bio je svestan da ce biti "pocascen" i pljuvan svaki put kada se vrati u Madrid i tu je sve jasno!Postavljam se u kozu navijaca Atletika i ovaj potez mi je sa te perspektive potpuno ocekivan i nesto sto bih VEROVATNO i ja uradio a ako cemo gledati realno,svako od nas bi isto ovako docekao svog bivseg igraca u dresu velikog rivala!

avatar
P. S.
Tuesday, 03.12.2019
23:56

Njegovi potezi i jesu bili za divljenje i aplauze navijača Atletika.

avatar
Offside
Thursday, 05.12.2019
22:48

Dok je igrao u Atletiku i bio njihov clan!Apsolutno se slazem da je zasluzio da ga u to vreme postuju i da mu aplaudiraju!Da se razumemo,kao neko ko voli fudbal smatram da je Barselona ili Real vrhunac jedne igracke karijere na klupskom nivou i sa te strane mogu da razumem njegov potez ALI ono sto hocu da kazem je DA JE GRIZMAN BIO SVESTAN da ce doziveti ovo kada se vrati u Madrid u dresu njima omrazene Barselone!Ja sam se stavio u kozu tih navijaca i nista vise!

avatar
Mirjevac
Wednesday, 04.12.2019
00:31

Zar im je malo dao Grizman tim navijacima, dovodio ih je do finale LS, osvajo LE, osvajao i neki kup spanije, i joss po neso, i nakraju im je ostavio 120 miliona eura, za koje je prodat barceloni, zar je to malo jos da ovako docekuju! Jebes spance prokleti su pogotovu madridjani oni i njihove ne vbole!