Odustao i Perez, Isko je otpisan?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.01.2019.
11:38
Izvor: Sportske.net

Njegova najbolja nada je da trener bude smenjen, inače, biće do kraja sezone na marginama. A to itekako utiče na cenu. Ne pada mu na pamet da ode ove zime...

EPA/Jose Luis Cereijido
EPA/Jose Luis Cereijido

Povezane vesti

Izgleda da nema rešenja, Isko nije po ukusu Solarija, bezvoljan je na treninzima, kako kaže bivši igrač i direktor kluba izabrao je da glumi žrtvu.

I protiv Leganjesa je ostao na klupi, dobio šansu u poslednjih dvadesetak minuta, ali je jasno, ako ostane Solari, Isko će morati da ode.

On će čekati jun, ne žuri mu se, iako je od dolaska Argentinca na klupu počeo 2 od 16 utakmica.

Nije bio ni na klupi na debiju protiv Melile, kao ni protiv Rome, protiv Selte, Raja nije dobio ni minut.

Takođe, propustio je trijumf i titulu svetskog klupskog šampiona, kada dobije priliku bezvoljan je, svađa se sa navijačima, kao da jedva čeka da napusti klub.

Osnovni problem je što Solari ne veruje Isku, ne smatra da je toliko bitan, sa druge strane Andalužanin to oseća kao uvredu, pa se i ne trudi da trenera uveri u suprotno. On je i razočaran smenom Lopetegija koji je oko njega oformio igru Španije, a isto je želeo u Madridu.

Budućnost nije dobra jer i sam Perez odustaje polako od ovog fudbalera, vidi ga kao kartu za dovođenje Azara, ili eventualno zamenu za Dibalu.

Iskova cena je oko 100 miliona evra, naravno, ako ne bude igrao čitavo proleće, malo će se ko odlučiti to da plati. Pominje se Siti koji bi srušio klupski rekord, ali postoji i priča da Isko neće da ode, on veruje da će Solari ubrzo postati prošlost, odnosno da neće preživeti leto.

Bilo kako bilo, dok je Argentinac na klupi, sjajni fudbaler će biti u drugom planu, ne očekuje se da ni za vikend protiv Betisa bude u timu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
real4ever
Thursday, 10.01.2019
14:48

Ma da vidjeli smo sinoć, Isko više za 10 minuta napravi nego kompletan vezni red za 90. Ovo glupiranje Solarija će mu samo obezbijediti kartu u jednom pravcu. Šut kartu. Ne možeš zbog nekih samo tebi svojstvenih razloga držati jednog od najboljih na klupi, a da ti igraju Valverde, Vaskez, Sebaljos. Vaskez opet loš bez obzira što je dao gol koji je više zasluga Vinisiusa i Benzeme nego njega. Jedina dobra stvar što taj miljenik Solarija ne igra sledeću utakmicu a ako ga ijedan igrač bude koštao klupe, biće upravo on.

avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 10.01.2019
13:57

Ako Azar već mora da ode u Real, možda trampa za Iska ne bi bila loša

avatar
NikkiCFC
Thursday, 10.01.2019
18:27

I ja sam sve vise u fazonu da prodamo Azara. Ima 28 vec Odoi igra tu poziciju, doveli Pulisica jos jednog igraca tipa Kjeza ili Lozano. Napred Ikardi ili Varner i bice to duplo bolji tim jer nece biti Morate i VIlijana. A za tu ACM poziciju koju igraju Barkli i Kovacic moze Isko sto da ne.

avatar
Amalainter
Thursday, 10.01.2019
13:11

Misli on da je neki faktor...prosek od igraca

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 10.01.2019
15:19