Oduševio je Ostrvo, na kraju sezone menja Sarija?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 15.04.2019.
17:11
Izvor: Sportske.net

Italijan bi mogao da ostane bez posla.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Čelsi se i pored jučerašnjeg poraza od strane Liverpula nalazi na četvrtoj poziciji, poslednjem mestu koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone.

Međutim, taj plasman duguju tome što imaju utakmicu više od Junajteda a čak dve od Arsenala, kome beže samo tri bodova.

Kako stvari stoje, Mauricio Sari je već viđen kao bivši na "Stamford Bridžu", Italijan za nepunih godina je uspeo da ujedini i navijače i čelnike kluba protiv sebe.

Engleski Dejli Rekord prenosi informaciju da je Havi Grasija, trener Votforda na listi stručnjaka koji bi mogli zameniti Italijana na "Bridžu" naredne sezone.

Španac radi odličan posao u Votfordu, "Stršljenovi" se nalaze na sredini tabele Premijer lige dok ih očekuje i veliko finale FA kupa protiv Mančester Sitija  posle sjajnog preokreta protiv Vulverhemptona u polufinalnoj utakmici.

Troj Dini Votford

Grasija je preuzeo engleski tim krajem januara 2018. godine posle odlaska Marka Silve, videćemo da li napušta "Vikaredž Roud" posle samo godinu i po dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 15.04.2019
19:47

Ma kakav Javi Garsia Celziju treba neko provjereno trenersko ime koje ima neki CV iza sebe. Kao recimo Loran Blan mislim da bi ova ekipa Celzija njemu idealno legla da nastavi raditi ono sto je radio sa PSG-om u Francuskoj. A to je bio ofanzivni fudbal sa rezultatima i trofejima a ne kao Sari uigra ekipu da igra napadacki a trofeja nigdje i dobrih rezultata , pogotovo u domenu Francuske lige PSG je bio nezaustavljiv sa Blanom .Ako ne Loran Blan dobro bi bilo i Lampardu pruziti sansu ali mislim da je bolje da jos malo Lampard dobije trenerskog iskustva pa kroz par godina da preuzme klupu Celzija bilo bi idealno da jedna igracka legenda preuzme klupu Celzija.

avatar
Monday, 15.04.2019
17:30

Sari je bivsi trener,to mi svi znamo ceka se samo kraj sezone,najveci trenerski promasaj Romana Abramovica,dovekden je covek mentalnog sklopa trenera prosecnog strucnjaka JSL,za mene licno samo jedan covek sad u ovom mentu Frenk Lampard ili Loran Blan kojeg ovde pominjem cest....

avatar
PazzaInter
Monday, 15.04.2019
18:50

Kada je Sari dolazio bio si najglasniji ovde, senzacionalne najave su se mogle cuti od tebe i pre Sarijeve prve utakmice na klupi, a sad jedva cekas da mu vidis ledja. Nek ti to bude lekcija za ubuduce.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 15.04.2019
19:49

Ja sam negdje potajno u sebi znao da ce biti sve ovako covjek zna da zaigra napadacki fudbal sve to stoji ali u polju taktike je supalj kao zub.Zato smo sve gotovo derbije i utakmice koje decenijama nismo gubili smo prosipali bodove.Covjek zna da igra napadacki ali u polju trofeja i rezultata je totalna nula .Nije dzaba njemu 60 godina a u svom CV-u nema nigdje podatka da je osvojio neki veliki trofej.