Određen sudija za "El klasiko", u Barsi besni!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 24.02.2020.
16:56
Izvor: Sportske.net

Jedan od neomiljenijih arbitara u Španiji biće glavni akter predstojećeg "El klasika".

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Za njega kažu da obožava da bude u centru pažnje, bez ozbira da li za to ima potrebe ili ne. Voli da "glumi" autoritet i da deluje da drži sve pod kontrolom, a ankete po Španiji kažu da je najneomiljeniji sudija u La Ligi. Jer, često je umeo da ošteti razne ekipe, a po Pirinejima ga bije glas da simpatiše Real Madrid.

Njegovo ime je Mateu Lahoz i on će biti glavni arbitar nedeljnog susreta između Real Madrida i Barselone.

Lahoz je do sada sudio u četiri utakmice dva najveća kluba na svetu, Real Madrid ima dve, Barsa jednu pobedu, uz jedan remi.

Prvi put je sudio u "El klasiku", leta 2012. godine u Madridu, kada je Real slavio u Superkupu Španije rezultatom 2:1, a Žoze Murinjo je posebno hvalio Lahoza da je odradio odličan posao.

I u narednoj utakmici, u finalu Kupa kralja 2014. godine, Lahoz je bio taličan Madriđanima koji su slavili na Mestalji rezultatom 2:1, sigurno se sećate onog čuvenog gola Gereta Bejla kada je kroz aut pretrčao Marka Bartru.

Barsa je prvi put slavila sa Lahozom na centru u proleće 2015. godine, na Kamp Nou, rezultatom 2:1, da bi poslednji susret, u polufinalu Kupa kralja prošle sezone, na istom stadionu bilo 1:1.

Baner

U Barseloni su posebno nezadovoljni ovim izborom, Lahoz je neretko donosio sumnjive odluke protiv Barse, kao što je na primer ona kada je pred poslednji "El klasiko" u decembru, isključio Osmana Dembelea zbog prigovora, a potom je dodelio crveni karton i mladom Arauhu.

Nema sumnje da će ovaj izbor dodatno podgrejati atmosferu u nedelju od 20.00, a podsetićemo i da je Barsa lider sa dva boda više od Reala, te da je trka za titulu nikad otvorenija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
acmilan94
Tuesday, 25.02.2020
12:32

U barci se vec pravdaju za poraz u utakmica nije ni pocela. Bice vec se usrali 😂😂😂

avatar
Mirjevac
Tuesday, 25.02.2020
21:58

Barca samo zna kako je prolazila kad je ovaj sudio, Dembele dobija crveni karton zbog prigovora, sudi penal kojeg nije ni bilo, tako da barca zna sta ju ceka! Barca se ne plasi nikog a jos manje reala koji je slab klub! Barca je dala realu fore i rekla muje da ce ga stigne i prestigne, i eto to se desilo, ali nisam se nadao da ce da ga barca tako brzo stigne i prestigne! Posle ovog barca moze opet realu da da fore!

avatar
acmilan94
Wednesday, 26.02.2020
18:45

Ovaj sudija neide namjerno da osteti nekog on samo jednostavno nezna da sudi

avatar
04
Tuesday, 25.02.2020
00:43

Barsi se ne isplati da putuje u Madrid, protiv Lahoza nemaju nikakve šanse. Bolje bi im bilo da predaju El Klasiko službenim rezultatom i okrenu se onim utakmicama na kojima možda i neće biti pokradeni.

avatar
GoHardV3
Tuesday, 25.02.2020
00:18

Evo je druga legenda kluba, Hernadez Hernandez i Overbo dele prvo mesto pa zatim ovaj, Maljenko pa tek onda Mesi :D

avatar
Badr Hari
Tuesday, 25.02.2020
01:14

Qq, kad im njihov sudija isključi 2 igrača u El Klasiku, šta li bi im tek radio Realov sudija? Postreljao bi ih pre početka meča? :D A šta tek 'Barsin sudija' Lahoz radi Realu bolje i da ne pričam: https://youtu.be/MbQiSuYpBOg 😂😂😂

avatar
Bádr Hari
Monday, 24.02.2020
21:23

ih pa znate vi mene , ja cu kao i svi fanovi Lea Messija da aktiviram 50 profila i dejstvujem nakon derbija ako bude potrebe. :D:D:D

avatar
Mirjevac
Monday, 24.02.2020
20:49

Posto Lahoz sudi, onda je to namestaljka, posto se zna da je on Realov navijac i simpatizer, znaci da ce barca da izgubi, posto on sudi! Naj bolje bi bilo da barca ne ide na Bernabeu posto se unapred zna da ce da izgubi, ali to nije sportski vec bi bilo kukavicki! Znaci ne samo da je Lahoz protiv barce, vec i FSS protiv barce kad je dodelio da ovaj sudi derbi! Zato bi jja preporucio Barci da pokusa da igra unekoj susednoj zelmji u ligi, posto je u spaniji ne respektuju kao sve druge klubove, braca da proba u francuskoj ligi ili u portugalskoj ligi bar bi tamo bila podjednako respektovana! Znam da to nije moguce ali sta reci kad barcu ugrozavaju sa tim sudijama, i sam FSS isto tako je ugrozava! Tek ce da bude Barca ugrozavana, ako Kasiljas bivsi realov golman sedne u predsednikovoj fotelji FSS, onda ce za barcu biti jos teze!

avatar
petar8
Monday, 24.02.2020
19:41

Barca kuka na sudije?! Kojeg li cuda

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 24.02.2020
18:35

Pa on je barsin sudija...Var sudija je Gonzales Gonzales takodje barsin čovek

avatar
Mirjevac
Tuesday, 25.02.2020
01:24

Hahahah, jeste on je cist" Baske i zato je barcin sudija, hahahaha! On je Madridjanin od glame do pete i realac!

avatar
Badr Hari
Monday, 24.02.2020
18:18

Ahahaha, teško bilo pretpostaviti. Ma neee, nije to da ćemo gledati opljačkanu Barsu na Bernabeu, nego je to tako slučajno ispalo na 'žrebu za sudije'. 😂😂😂