Odlučeno, Vila "kopira" Klopov metod!

Autor: Stefan Matić
petak 08.01.2021.
09:56
Izvor: Sportske.net

Doduše iz dosta drugačijih razloga.

EPA-EFE/Adam Davy
EPA-EFE/Adam Davy

Povezane vesti

Pisali smo sinoć, večeras se igra derbi meč FA kupa - Aston Vila u Birmingemu dočekuje Liverpul. Ipak tima Dina Smita ima velikih kadrovskih problema posle novih testiranja, "vilijani" su prijavili veliki broj pozitivnih slučajeva među igračima i ljudima iz stručnog štaba.

Većalo se preko noći, a izgleda da je odluka tu. Biće ona 'nepopularna' metoda, Smit će na teren poslati rezervni tim.

Ni on sam neće biti pored terena, njegovu ulogu će preuzeti Mark Dilejni trener selekcija ispod 23 godina. Tim će biti sastavljen od igrača iz tima U23, ali i par akademaca koji će takođe biti testirani.

Situacija se u potpunosti okrenula, pre malo više od godinu dana Klop je bio taj koji je poslao rezervni tim protiv Vile u utakmici Karabao kupa. Liverpul je poražen rezultatom 5:0. "Redsi" su tada imali obaveze u klupskom Svetskom prvenstvu, tim iz Birmingema sada ima prisilu zbog COVID-19.

Pitanje je šta će se dešavati sa fudbalom u Engleskoj u narednim nedeljama, već su četiri meča FA kupa primorana da menjaju datume ili sastave timova.

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Friday, 08.01.2021
12:37

Nista cudno, nagledacemo se toga ove sezone. Siti ce u nekom trenutku imati utakmice na prakticno 2 dana, siguran sam da ce slati rezerve na manje atraktivne meceve i manje bitne meceve, isto ce raditi UTD, Celzi, Vila, Sautempton... Svi