Odlični Lacio prekinuo lošu seriju, Sergej proradio i zaplakao!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 22.12.2018.
14:23
Izvor: Sportske.net

Lacio je uspeo da savlada Kaljari u prvom meču ovog kola Serije A.

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Prvi meč 17. kola Serije A, Lacio je uspeo da savlada sa ubedljivih 3:1 ekipu Kaljarija i tako prekinuo seriju od mesec i po dana bez pobede.

Ekipa Lacija je od starta uspela da uspostavi dominaciju na terenu, a do gola su stigli u 12. minutu utakmice.

Tada je konačno proradio Sergej Milinković-Savić, dočekao je odbijenu loptu i šutirao ka golu, pogodio sam ugao za 1:0. Nakon gola je i zaplakao, a koji je razlog ostavljamo vama da pogađate.

Naravno da se Lacio nije tu zaustavio.

Korea je imao šansu, potom i Ćiro Imobile, a do novog gola došao je Lacio u 23. minutu utakmice kada je Aćerbi dočekao loptu u petercu i iz drugog pokušaja je uspeo da postigne gol za 2:0.

Lacio je usporio ritam, a Kaljari je jednu šansu imao pred sam kraj prvog poluvremena kada je Farago dobro šutirao i kada je golman Strakoša uspeo da odbrani.

Aćerbi i Imobile su imali šanse na startu drugog poluvremena, a sve je bilo rešeno u 60. minutu kada je Senad Lulić fantastično istrčao kontru, dobio loptu od strane Imobilea i iz prve savladao golmana Kranja za 3:0.

Nisu se gosti predavali, želeli su do počasnog gola što su i uspeli u nadoknadi vremena, strelac je bio Žoao Pedro iz penala.

Kaljari i Lacio su pre ovog duela imali seriju loših rezultata, a kao pobednik je izašla ekipa koja se bori za ulazak u Ligu šampiona ove sezone.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke