Odlične vesti za navijače Mančester Sitija!

Autor: Pavle Lazarević
utorak 22.03.2016.
19:25
Izvor: Sportske.net

Kevin De Brujne mogao bi da se vrati na teren ranije nego što se očekivalo.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

U prvom trenutku se činilo da je belgijski reprezentativac doživeo vrlo tešku povredu ligamenata kolena, 27. januara u drugom meču polufinala Liga Kupa, na "Etihadu" protiv Evertona, ali medicinski tim "Građana" umirio je navijače izjavom da će De Brujne odsustvovati tri meseca.

U izjavi za engleske medije, ofanzivni vezista izjavio je da se oporavlja brže nego što se očekivalo.

"Moj oporavak teče vrlo dobro, treniram sve većim intenzitetom i mislim da ću se vratiti pre očekivanog roka. Nadam se da ću biti u timu nakon reprezentativne pauze", rekao je bivši igrač Volfzburga.

"Treniram već 15 dana sa fizioterapeutima i u ovom trenutnku ne osećam nikakve bolove u kolenu, što je odlična vest", dodao je on.

Pretpostavlja se da bi Belgijanac, koji je prošlog leta plaćen Volfzbugu 70 miliona evra, mogao da se nađe u timu za susret Premijer lige protiv Bornmuta 2. aprila.

"Veoma je frustrirajuće kada ne možete da pomognete saigračima, pogotovo u ovom delu sezone, ali vrlo sam motivisan da odigram što bolje do kraja sezone i tako pomognem ekipi. Teško je, izgubili smo poslednjih nekoliko utakmica u ligi, ali matematički je i dalje sve moguće.

Igramo u četvrtfinalu Lige šampiona i fokusirani smo na duel sa Parižanima. Oni su fenomenalna ekipa, već su osvojili francusko prvenstvo, što može biti naša prednost, ali ako želimo da osvojimo Ligu šampiona, moramo da pobeđujemo protiv najboljih
", kazao je 24-godišnji De Brujne.

"Građani" se nalaze na četvrtom mestu u prvenstvu, sa samo bodom ispred gradskog rivala Junajteda i Bilićevog Vest Hema, dok se u Ligi šampiona sastaju sa četvorostrukim prvakom Francuske, PSŽ-om.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an
Wednesday, 23.03.2016
04:42

Murinjo ga prodao 20 i sledeca sezona prodao se za 70 , strasno ,mada dobar igrac , a sto se tice psg to sto su osvojili vec prvenstvo en moze biti citiju od koristi ,naprotiv ,priprema se psg maximalno za ligu sampiona i bice tvrd orah svakome....

avatar
tony zahirovic1234
Tuesday, 22.03.2016
21:51
avatar
CITY
Tuesday, 22.03.2016
20:54

Barem neka lepa vest :D