Odlazi, ali je ovom rečenicom obezbedio mesto u srcu svako pravog "Gunera"!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.03.2019.
10:49
Izvor: Sportske.net

Ako pogledamo istoriju, ništa nije rekao netačno...

AP Photo/Tim Ireland
AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Navijači Arsenala će ispratiti ovacijama svog kapitena u Juventus.

Aron Remzi odlazi, nema negativnih emocija, on je prihvatio ponudu "Gunera", ali je onda ona povučena, klub nema novca za njegov ugovor, pa kao slobodan igrač Velšanin odlazi u Seriju A.

Remzi je odigrao svoj poslednji derbi Severnog Londona, oprostio se golom, ne i pobedom, a rečenica koju je izgovorio kada je savladao čuvara mreže rivala, izazvala je euforiju među navijačima.

Velšanin je slaveći gol rekao, "Ovo je moj je.... teren", za Vembli i sasvim je u pravu.

Naime, Remzi je na mitskom stadionu bio strelac u oba trijumfa Arsenala u FA kupu, jedina dva trofeja koja su osvojili, ne računajući Čeriti Šild, kada je takođe bio strelac u pobedi na penale protiv šampiona Čelsija.

Dakle, najbolji oproštaj, žal što tim nije pobedio, ali je i bod protiv Totenhema ostavio Arsenal u trci za Ligu šampiona, tim pre što najveći rival ipak ima teži raspored do kraja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kico14
Sunday, 03.03.2019
14:43

Steta sto ide,mnogo gotivan igrac. Treba prodati Ivobija,Mustafija,Elnenija, oslobadjaju se plata od Ramzija,Lihstajnera,Velbeka,Ceha i na sve to jos 100m za pojacanja. Uz te prodaje i taj budzet imaju i vise nego dovoljno da se dovedu Milenkovic,Isko,Hames Rodrigez. To je ono sto nama treba.

avatar
zlogi
Sunday, 03.03.2019
12:57

Bas steta sto smo ga pustili, bar meni gotivan i koristan igrac (ne bi ga uzimao Juve da ne valja). Puno bi znacilo da je ostao. Pogtovo kad se uzme u obzir kvalitet veznog reda. Jedino mi Toreira bolji od Remzija, ovo ostalo... Genduzi jos uvek suvise mlad, Maitlan-najls isto tako mlad, od njih dvojice tek treba nesto vise ocekivati; Dzaka podbacio maks, Elneni tu i tamo (koliko para toliko muzike), Miki je ok dok Ozil nije ni senka kakav je igrac bio. Sve u svemu tanko u vezi. Jedva cekam prelazni rok da vidim sta ce se odraditi. :/

avatar
jack wilshere
Sunday, 03.03.2019
12:42

Prvo Arsenalu to nisu jedina dva trofeja, nego su osvojili tri u FA Kupu za cetiri godine, ako vec na to mislite. Drugo, dao je i gol Sitiju na Vembliju u Ceriti Sildu isto.. I trece, on je zauvijek drag svim navijačima, uvijek je dao sve od sebe.. Steta zbog onog loma noge, bio bi jos bolji..

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 03.03.2019
12:07

Ko ce danas da umre, bil klinton?

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 03.03.2019
11:53

Arsenal od sampiona engleske i takmaca za vrh evrope do nemamo pare za remzijev ugovor, neka ide za dzabe.