Odlazak Ronalda? Ma kakvi, ima tri glavna cilja!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 13.07.2020.
16:31
Izvor: Sportske.net

Portugalac ne razmišlja o odlasku iz Torina.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo ne želi da bude deo bilo kakvih glasina o odlasku iz Juventusa ovog leta.

Tutosport danas piše da je Portugalac jasno poručio da je fokusiran samo na Juventus i da ne namerava da na bilo koji način budeo deo transfer spekulacija.

Ovaj list piše da je Ronaldo maksimalno fokusiran na predstojeće ciljeve u ovoj sezoni - da osvoji Seriju A, da bude prvi strelac prvenstva i da napadne Ligu šampiona.

Takođe, Tutosport podseća da Ronaldo ima ugovor do 2022. godine i da nema razloga da razmišlja o odlasku.

Ronaldo je ove sezone postigao 28 golova na 28 mečeva u Seriji A i sada mu Ćiro Imobile beži samo jedan pogodak u trci za prvog strelca.

Ranije se spekulisalo da će PSŽ pokušati da dovede Kristijana Ronalda ukoliko ostane bez Nejmara ili Kilijana Mbapea, ali kako su njihovi transferi u Barselonu ili Real Madrid nemogući, tako su stale glasine i o Portugalcu.

Inače, Juventus je na korak od nove titule, u Ligi šampiona mora da nadoknadi zaostatak od 0:1 iz Liona, a onda ide na boljeg iz dvomeča Mančester Siti - Real Madrid (2:1).

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tiribocchi
Monday, 13.07.2020
16:43

Proslu godinu oko 30 golova sad vec preko 30 golova... a Juventus jednostavno ove 2 godini skoro i da nema vezni red osim Bentancura. Davace i vise narednu godinu kad dodje Arthur i mozda jos jedan vezni.

avatar
Celtic FC
Monday, 13.07.2020
19:50

12 golova sa penala, šta će mu vezni red? Da se valjaju po protivničkim šesnaestercima kako bi sudije svirale još veći broj izmišljenih penala i da mu tako asistiraju?