Odjeci Madonine - Najmoćniji Italijan napustio derbi pre vremena, Konte je "Interista"!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 22.09.2019.
11:09
Izvor: Sportske.net

Milan zaista delovao slabo, vidi se koliko su limitirani. Što se tiče gradskog rivala, blistaju na čelu tabele!

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je izgubio još jedan derbi, ponovo je ostao gorak utisak i teško je reći da je Đampaolo jedini krivac. Tim je loš, to više niko ne može da sakrije.

Da li ovoliko loš koliko je pokazala "Madonina", teško je reći.

Boban i Maldini su smrknuta lica napustili stadion, Đampaolo je već u sukobu sa Hrvatom jer ne koristi puno igrače koji su kupljeni. Sinoć je Leao bio na terenu, Teo Ernandez ušao u finišu, a od Krunića i Benasera nema ni traga.

"Mislio sam da je Gatuzo kriv, ali izgleda da nije. Mi smo samo broj na računu hedž fonda, pričaju o stadionima, biznisu, a kad ćemo da pobeđujemo", ogorčen je u ovom trenutku najmoćniji političar Italije, Mateo Salvini.

Kada je Lukas Bilja iz slobodnjaka pogodio tribine, Salvini, lider desničarske Lege, najjače stranke u Italiji je napustio tribine.

"Prvi put u životu sam napustio derbi pre kraja, smešni smo, Rodrigez je užasan, Suso nije odigrao dobru utakmicu vekovima", dodao je bivši potpredsednik vlade koji ima najviše šansi da dobije izbore.

On je napao i Bobana i Maldinija rečima da nije garancija da će veliki fudbaler postati odličan direktor.

Đampaolova opravdanja niko neće slušati, on kaže da je tim mnogo neiskusniji od Intera, ali i utakmice koje je dobio, Milan nije zaslužio da pobedi.

I to je problem, igre ni od korova, slede mečevi protiv Torina u četvrtak u vanrednom kolu, pa duel sa Fiorentinom kod kuće i onda gostovanje Đenovi.

Ako izgubi protiv "Bikova" što ne bi bilo nikakvo čudo, Đampaolo će biti blizu otkaza.

U Interu slavlje, neispavani Konte je pričao posle meča kako nakon duela sa Slavijom nije spavao 48 sati, kako je najveći navijač Intera, hvalio je ekipu koja se bori ima ideju.

Dodao je da sukob Brozovića i Lukakua nije ništa, da se svađao kao igrač sa kolegama i odmah posle toga odlazio na večeru.

"Srećan sam zbog starta, moramo da radimo, ima teškoća, ali vidi se ideja i želja igrača da prihvate stvari. To je najvažnije, srećan sam i zbog navijača, ovo je derbi, uvek je važno dobiti. Zaslužili smo bodove", objasnio je Konte čiji tim se vratio na čelo tabele sa perfektnim učinkom u prva dva meča sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 23.09.2019
05:45

samo pare upumpajte i eto

avatar
REVØLT
Sunday, 22.09.2019
11:22

Zamislimo na trenutak formaciju 4-1-2-1-2 jer Đampaolo to očito ne može da uradi: Donaruma (Reina, *leech)- Konti/Kalabria, Musakio/Gabia, Romanjoli (Duarte), Ernandez (Rodrigez)- Benaser (Biglia)- Kesi (Krunić), Bonaventura (Čalhanoglu)- Paketa (Suso)- Pjontek (Leao, Kastiljeho), Rebić (Borini) + Kaldara kad (i ako) se vrati. Ne mogu da verujem da ću ovo da napišem, ali, ako već i ako baš toliko želi da mu igra (i) Biglia, onda barem neka Ismaela koristi kao tu levu mezz'alu jer je mali MOTOR i u stanju je da pokrije apsolutno sve što treba na sredini. Ili tako ili 3-4-1-2: Donaruma- Musakio, Kaldara (Gabia ili Duarte do tada), Romanjoli- Konti, Kesi, Benaser, Ernandez- Paketa- Rebić, Pjontek. Druga postava bi morala (u) 4-3-2-1: Reina- Kalabria/Lord Borini, Gabia, Duarte, Rodrigez- Krunić, Biglia, Čalhanoglu- Suso/Kastiljeho, Bonaventura- Leao.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 22.09.2019
11:46

..sve je to dobro no je bitnije ko je na drugoj polovini terena!

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 22.09.2019
15:03

Moment traje 4 godine ;D

avatar
REVØLT
Sunday, 22.09.2019
11:58

Enjoy the moment:-D

avatar
REVØLT
Sunday, 22.09.2019
11:18

KONTE- Đampaolo, LAZARO- niko, GODIN- Duarte, Biragi-ERNANDEZ (sa druge strane, Biragi odlično poznaje ligu, a kod njih je druga opcija isto tako odlični (a i preiskusni) Asamoa), Sensi-Benaser (recimo da je tu možda egal), BARELA- Krunić, SANČEZ- Rebić, LUKAKU- Leao. Kod njih maltene svi koji su dovedeni već i igraju, formacija je dobro poznata i neće se menjati, svi su ovde planski dovedeni od samog početka, kod nas niko ne može da garantuje da već za koje kolo nećemo zaigrati i u 3-5-2, 3-4-3 ili nekoj (trideset i) trećoj varijanti kako je sve ovo krenulo, a krenulo je maltene kataklizmično. O čemu mi ovde pričamo, oni su i pre ovoga imali evidentno bolji i kompaktniji tim od nas, a sada...

avatar
INTER4ever
Sunday, 22.09.2019
13:55

Nzn kako uopste mozes da poredis Sensija i Benacera??? Razlika je ogromna. Sensija kada su poredili sa Inijestom, svi su se smejali...mlad je, ima puno godina dobrog fudbala da pokaze i da se predstavi... Problem Milana je sto je kupovao nasumicno, kao Inter godinama ranije. Pjonteka je unistila italijanska stampa, jer za pola godine dobrog fudbala, poceli su da ga porede sa jednim Vierijem, Crespom, Montelom i ostalim velikanima Serie A. Ne postaje se zvezda za pola dobre sezone. Kao sto su unistili Belottija iz Torina, Bernardeskija, tako ce i Kiezu... sve je to prosjek!

avatar
REVØLT
Sunday, 22.09.2019
21:49

Nista, dajte mi minus i to je to. Mogu da poredim, a da li sam dobro (pr)ocenio, to je vec nesto drugo:-D

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 22.09.2019
15:04

Sensi-Benaser egal?