Ode traka Granitu Džaki?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 28.10.2019.
10:56
Izvor: Sportske.net

Kapiten Arsenala bi mogao da bude ražalovan...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Odnosi između Švajcarca i navijača "Gunera" nikada nisu bili dobri. Većina pristalica smatra da je precenjen, da ne pruža ništa u odnosu na ono koliko je plaćen, a i da svojim reakcijama često šteti timu.

Ipak, to se nije odrazilo na njegove pozicije u klubu, Džaka je standardan, uz to je kapiten.

Igrao je loše juče protiv Palasa, u trenucima kada je tim jurio rezultat, Emeri je umesto kapitena poslao na teren Sakoa. Dok je Švajcarac izlazio čuo se ironičan aplauz prožet zvižducima, a Džaka nije izdržao.

Opsovao je ka navijačima, što je izazvali erupciju nezadovoljstva.

Emeri je izbegao odgovor da li će mu uzeti traku.

"Morao je da reaguje mirnije glave, napravio je glupost. U ovom trenutku ne mogu ništa da vam kažem, igrači moraju da se suzdrže, a u klubu ćemo razgovarati o merama. Ne mogu tu odluku da donesem sam, svlačionica, ali i klupske strukture moraju da budu uključenje", kaže Španac čija je ekipa izgubila još dva boda i zaostaje za četvrtim mestom četiri boda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bocevski12
Tuesday, 29.10.2019
00:09

Pleme zaostalo

avatar
CFC-Macedonia
Monday, 28.10.2019
12:39

Eh moj Arsenale kakvo vi Kapitena imate, pa ovom takozvanog Svajcarca ne samo traka da se oduzme nego i zabriniti da se bavi bilo kakvim Sportom. Da se kaze navijacim koju placaju najskuplju kartu i dosli da gledaju fudball "pu*i te" nema osnovne edukacije i kulture.