Odbrojavanje za Danija Staridža

Autor: Boban Filipović
petak 09.01.2015.
22:22
Izvor: Sportske.net

Dobre vesti na navijače Liverpula, napadač vicešampiona Engleske se uskoro vraća na teren.

Beta/AP Photo/Bogdan Maran
Beta/AP Photo/Bogdan Maran

Povezane vesti

Prema rečima menadžera Brendana Rodžersa, oporavak Danijela Staridža se odvija po planu i on bi trebalo da zaigra za 'Redse' do kraja meseca.

Straidž je van stroja zbog povrede mišića još od početka septmebra prošle godine, odigrao je samo tri premijerligaška meča ove sezone i postigao jedan gol.

Njegovo odsustvo se tumači kao glavi razlog Liverpulove neefiksnosti, budući da su pojačanja iz navale koja su letos stigla totalno zakazala.

'Redsi' naredni prvenstven meč igrau na 'Stadionu Svetlosti' protiv Sanderlenda, Staridža sigurno tada neće biti u timu, za očekivati je da se vrati 17. januara kada Liverpul gostuje Aston Vili u Birmingemu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Coa
Friday, 09.01.2015
23:50

Jos jedna dobra vest je da je Sky Sport objavio da je Sterling pred potpisivanjem novog ugovora :) nnP. S. Nada umire poslednja xD

avatar
RamboBabaManUtd
Saturday, 10.01.2015
04:11

Moze Sterling da potpise ugovor na 10 godina, ali kad bude zakucao Perez na vrata, sve to pada u vodu, svesni ste toga.

avatar
RamboBabaManUtd
Saturday, 10.01.2015
13:27

@kingbrenny Gerrard je drugo, u danasnje vreme ne postoji lojalnost, samo jak ugovor. Suareza nismo doveli zbog suspenzije samo, smatralo se da bi rusio imidz kluba kao sto je Real Madrid, meni licno krivo sto ga nismo doveli, iskreno. Suarez je igracina, i siguran sam u to da bi se bolje uklopio sa Ronaldom i Bejlom, nego sto se uklopio sa Mesijem i Nejmarom. I krivo mi je zbog Dzerarda samog sto nije presao u Real kad je imao priliku, imao bi osvojenu ligu na svom kontu, i jos pregrst trofeja. Steta za njega samog sto se uklopio u jad i sivilo kakvo Liverpul jeste, zasluzio je on bolje od toga.

avatar
kingbrenny
Saturday, 10.01.2015
13:09

Kao sto ste doveli Gerrarda i Suareza.