Odbio Milan i domovinu, sad svi znamo šta Anćeloti čeka!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.10.2017.
10:21
Izvor: Sportske.net

Više nema nikakve dileme, ali da li će jedna od ove tri klupe biti slobodna?

EPA/FRIEDEMANN VOGEL
EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Karlo Anćeloti je odbio pregovore sa Milanom, ali i reprezentacijom Italije. Za "Rosonere" se znalo da nemaju šansi, ali pričalo se da bi "Azuri" mogli da dobiju novog selektora, ako Ventura ne izbori Mondijal, ili na leto, ako loše prođe u Rusiji.

Međutim, Karleto nema nameru posle otkaza u Bajernu da se vrati u domovinu, niti da ide u Kinu, kako se pričalo, njegova namera je povratak u PL.

I to ne bilo gde, cilja veliki klub, tri klupe dolaze u obzir.

Najverovatnija varijanta je povratak u Čelsi, ako Konte, kako se najavljuje ode posle dve sezone. I Anćeloti je trajao dve sezone, u prvoj osvojio duplu krunu, u drugoj dobio otkaz jer je ostao bez trofeja.

Druga mogućnost je Liverpul, neuspeh bi Klopa mogao da odvede natrag u domovinu, sve su glasnije priče o Bajernu, a treća Arsenal.

Ono što je sigurno je da Anćeloti neće prihvatiti nijedan tim usred sezone, niti da neki pretendenti poput Vest Hema dolaze u pitanje.

Italijan veruje da bi na leto mogao da dobije poziv iz velikog kluba i da ponovo pokuša u PL gde rade najbolji treneri na svetu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Mikša
Friday, 13.10.2017
13:46

Meni nalupase minuse kad sam odmah nakon sto je dobio otkaz u Bajernu napisao da se mozda vraca u Celsi. A moze i u PSZ da se vrati ako Emeri opet razocara. Jedno je sigurno. Imace puno ponuda, a Bajern je napravio gresku sto ga je smenio pre nego su pokusali da rese probleme u svlacionici.

avatar
7LS-A.C.M
Friday, 13.10.2017
13:42

E ovde se dokazo kao milanista,mogao sam da razumijem kada nije htio da nas vodi prosili put kad mu je nudjeno(konfuzija i sve ostalo sto se desavalo) ali ovo sad je previse jer sad ima uslove...Predstavlja se kao veliki rosonero ali izgleda da nije bas toliki kada odbija klub koji ga je stvorio i kao igraca i kao trenera..Nadam se da nikada vise nece korociti u Milano kao trener ili na nekoj druguoj funkciji...

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Friday, 13.10.2017
13:41

Samo kad se znalo...

avatar
CZYNWA
Friday, 13.10.2017
13:11

Liverpul mozete otpisati, jer Klop sigurno ostaje trener Liverpula. Celzi i Arsenal su jedini kandidati, mozda cak i Siti ako Pep zavrsi sezonu bez trofeja. Po meni idealan trener za Arsenal.

avatar
FanUnited
Friday, 13.10.2017
12:36

zna on gde je nAjbolje

avatar
_Goran_
Friday, 13.10.2017
10:33

Koliko ti mrzis Liverpul..

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Friday, 13.10.2017
10:31

Uvek nas je odbijao, prosli put kao fol ide na operaciju ledja pa otrca u Bajern. Neka ide, prosek od trenera