Odavno nije bilo zanimljivije, trka za "Skudeto", Juventusov raspored najbolji, ali ima problem!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 10.02.2020.
14:02
Izvor: Sportske.net

Kada pogledate protivnike do kraja, Juventus će rešavati stvari uglavnom na svom stadionu, ali za razliku od rivala ima otežavajuću okolnost.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Možda je još rano, ali ulazimo u odlučujućih par meseci sezone. Već krajem ovog meseca neke bi stvari mogle da budu jasnije, Inter i Juventus su na čelnim pozicijama na tabeli, Lacio ima bod manje, ali nema obaveza osim šampionata.

Juventus će igrati u Ligi šampiona, Inter u LE, jasno Konte će sve podrediti osvajanju titule.

Naredne nedelje gledaćemo veliki derbi, Inter će gostovati Laciju, dok bi Juve sudar direktnih rivala mogao da iskoristi pošto čeka Brešu kod kuće. Zatim šampion putuje u Feraru gde je zaustavljen prošle sezone, Lacio će na noge Đenovi, dok je Inter favorit protiv Sampforije.

Onda će Juve igrati protiv Liona, Inter dočekati Ludogorec, "nera-azuri" mogu da odmaraju ekipu, Juventus ne, jer nas odmah posle tih evropskih duela čeka derbi prvenstva, Juventus dočekuje Inter, Lacio Mihinu Bolonju. Dakle, Inter će u februaru gostovati i Laciju i Juventusu, stavari bi mogle da bude jasnije.

Do kraja šampionata raspored je od 27. kola sledeći:

Juve gostuje u Bolonji, čeka Leće, ide na "Marasi" Đenovi, čeka Torino u gradskom derbiju, gostuje Milanu, domaćin je Atalanti, pa posle gostovanja Sasuolu igra protiv Lacija kod kuće.

U zadnja četiri kola, idu u Udine, čekaju Sampdoriju, gostuju Kaljariju i u poslednjem kolu dočekuju Romu.

Lako je reći da imaju značajno bolji raspored od rivala, naime uz sva gostovanja direktnim konkurentima, Inter mora u Parmu, Veronu, Feraru, zatim ide i na noge Romi, Đenovi, a čeka Napoli kod kuće i onda poslednjeg dana sezone ih čeka Inter.

Raspored Lacija je lakši, mada i oni moraju u Torino protiv Juventusa, u Napulj poslednje kolo, čekaju Milan, gostuju Torinu i Atalanti.

Juve ima najbolji raspored, ali pred važne mečeve igraće Ligu šampiona, kao i završnicu kupa, i Inter je na tri fronta, a Lacio će moći samo da se posveti prvenstvu.

Ali, i tu postoji "caka", Juve ima mnogo više igrača na raspolaganju nego Lacio, pa i Inter. Ipak, ova trka bi mogla da bude zanimljivija nego što bi bilo ko očekivao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Urossi
Monday, 10.02.2020
22:48

Kada se budemo odlepili na 3,4 razlike to ce biti to,a uskoro i to stize.💪

avatar
Monday, 10.02.2020
18:41

Mislim da će Juventus ipak ponovo da osvoji iako bi voleo da ih konačno neko svrgne u Italiji. Ne zato što ih ne volim, taman posla. Nego već skoro 10 godina samo oni osvajaju Skudeto, čime iskreno Serija A postaje sve manje zanimljiva.

avatar
Billionaire
Monday, 10.02.2020
17:26

Nek bolji uzme titulu i to je to, pa kako god bude!

avatar
Mak-Juventino
Monday, 10.02.2020
16:57

Ako Lacio odrzi ovaj kontinuitet i nivo , jasno je

avatar
Mersed Cviko
Monday, 10.02.2020
15:22

Da je alegri na klupi komotno bi mogao reci osvojice to Juve glat , ali sa ovim ronhil boy bice malo teze .

avatar
Amalainter
Monday, 10.02.2020
15:09

Znaci u zadnjem kolu Inter protiv Intera..hahahahaaa