Odabran sudija za "El Klasiko", iz Barse poručuju - "Skandalozno!"

Autor: Stefan Matić
petak 23.10.2020.
09:56
Izvor: Sportske.net

Čemu nezadovoljstvo u Kataloniji?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Ovog vikenda nam stiže i prvi ovosezonski "El Klasiko".

Na "Kamp Nou" u subotu od 16 časova imaćemo duel Barselone i Real Madrida. Oba tima ulaze sa promenljivom formom u važan duel.

Barselona je izgubila od Hetafea u prošlom kolu Primere rezultatom 1:0, pre toga su remizirali sa Seviljom 1:1 dok su bili sigurni protiv Ferencvaroša u prvom kolu LŠ i slavili sa 5:1.

Sa druge strane Real ima mini-seriju od dva poraza, i to oba kod kuće. Prvo od Kadiza 1:0, da bi i u LŠ izgubili od desetkovanog Šahtjora rezultatom 2:3. Španski mediji pišu kako je ovo jedan od odlučujućih mečeva za Zinedina Zidana, poraz bi samo utabao put ka još jednom rastanku sa klubom.

Zvanično znamo i glavnog delegata utakmice svih utakmica. Biće to Martinez Munuera, navodno su čelnici Barselone ocenili ovaj potez kao sramotan. Munuera je već sudio i Realu i Barsi, ali ovo će biti njegovo vatreno krštenje po pitanju "El Klasika", što se Kataloncima ne dopada. Pa da vidimo statistiku španskog arbitra kada su u pitanju dva tima.

Martinez je sudio 24 puta Realu, Madriđani su dobili 15 puta, nerešeno odigrali 8 a izgubili četiri puta. Po pitanju Barse, arbitar je delio pravdu Kataloncima 21 put. Barsa je dobila 15 utakmica, po tri nerešene i izgubljene. Što se tiče penala Martinez je dosudio po pet jedanaesteraca za oba tima.

Ostaje da se vidi kako će proći 38-godišnji Španac, kritika će svakako biti bez obzira na rezultat.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Friday, 23.10.2020
14:04

I ja se pitam čemu nezadovoljstvo u Kataloniji? Ne mogu da verujem da su i pomislili kako ih u El Clasiku neće krasti galaktikosi Munuera, Lahoz, Manzano, Fernandez itd. pa čak i najnoviji galaktikos Bengoetxea.

avatar
Mirjevac
Friday, 23.10.2020
12:00

Ovaj sudija je pokrao vise klubova u korist Reaka i Barcelonu je nekoliko puta pokrao, isto u korist Reala! Mislim da je namestanje sa sudijama i sa Var-om u Spaniji za sada naj gore? Sudije i Var naj vise rade u korist Reala, to se videlo u kupu kralja i u prosloj sezoni kad je Real bio prvak i to nezadluzeno na stetu Betisa i Barcelone!

avatar
Bádr Hari
Friday, 23.10.2020
10:54

pa za mene svaki sudija radi protiv Barse i mog idola Messija. :D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 23.10.2020
10:14

Ovaj je pokrao Real u nekim utakmicama,znaci lose im se pise ponovo

avatar
BlueBoy84
Friday, 23.10.2020
10:01

Odličan sudija. Videćemo kakav će biti pod pritiskom.