Od najtraženijeg na svetu do klupe za par nedelja!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 09.07.2020.
12:46
Izvor: Sportske.net

"Bik" ne može da pronađe svoj fokus.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Italijanska štampa ne štedi Lautara Martineza.

Argentinac je tokom sezone prešao put od junaka do negativca tokom Interove trke za Skudetom. Sjajni napadač je promašio i penal protiv Bolonje koji je mogao doneti 2:0 protiv Mihinog tima, na kraju je utakmice pripala gostima rezultatom 2:1 iako su "neorazuri" imali igrača više na terenu od 57. minuta.

Konte nije želeo da prokomentariše situaciju.

Marota je kasnije izjavio kako je ovo plod transfer spekulacije gde se Lautaro povezuje sa izvesnim transferom u Barselonu. Katalonci planiraju da krenu u pregovore posle 15. jula kada i ističe Lautarova klauzula po kojoj je slobodan u odabiru sredine ukoliko zainteresovana strana uplati 111 miliona evra.

Sva je prilika da će večeras protiv Verone Martinez meč krenuti sa klupe. Po restartu šampionata na šest utakmica je postigao tek jedan gol uz promašeni penal.

Ne tako lepi dani i završnica šampionata za Argentinca.

Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Thursday, 09.07.2020
19:36

Sta reci sam sebi je ovo napravio da se ne izrazim drugacije. Poremetili mu misli iz Barselone. A on ne kapira da to moze da mu ruinira karijeru i da zavrsi u nekoj Bresi na kraju. jednostavno mora da stavi tacku na sve i potpise novi ugovor na kraju sezone sa Interom. Ovako ce samo sebe da dovodi u problem i nista vise. Nekad se njegov otac bunio sto nije starter - sad kad je postao Starter njega poremetilo zlo Barsa. decko mora da stavi tacku i ukapira da mora da raste zajedno sa ostalima u Interu. hitno novi ugovor da resi sve bubice u glavi koje sad ima. samo tako moze da izadje iz ovog problema

avatar
Inter JZ 4ever
Thursday, 09.07.2020
16:16

Klauzula je vec istekla.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 09.07.2020
13:02

Tako je to , polusezonu odigrao kako treba i postao novi Maradona , cena 'samo' 111 milki , eto ti sad