Od lošeg ka gorem za Junajted, povreda i "korpa", da li su špijuni rešenje?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 16.10.2019.
08:32
Izvor: Sportske.net

Loše vesti stižu jedna za drugom na "Old Traford".

EPA-EFE/Anders Wiklund/TT
EPA-EFE/Anders Wiklund/TT

Povezane vesti

Udarac pred derbi sa Liverpulom, Solskjer je taman mislio da će kompletirati ekipu, ali od toga nema ništa, povredio se De Hea.

Španac je istegao mišić u meču za reprezentaciju sinić protiv Šveđana, branio je povređen i sada se najverovatnije neće oporaviti za najveći derbi engleskog fudbala.

Na gol će Romero koji je dobar golman, ali je u protekle dve sezone računajući sva takmičenja na golu bio svega osam puta, a u PL je za četiri godine branio na 7 utakmica.

Sada će morati na gol, Ole ima problema sa još par povreda, ali će ponovo moći da računa na Pogbu i Marsijala.

Druga loša vest stigla je iz Barselone. Naime, od dolaska Ivana Rakitića nema ništa. Hrvat zbog porodičnih razloga ne želi na ostrvo, njegova žena, inače Španjolka ne želi da se preseli u kišni Mančester.

Njegov zemljak Mandžukić stiže, a što se tiče skautinga igrača novina je što je Junajted angažovao detektivsku agenciju. "Špijuni" će pratiti mlade igrače za koje je klub zainteresovan, smatraju da su zbog toga imali dosta promašaja u prelaznom roku, recimo sa Di Marijom, Sančezom, Anhelom Rohom koji je kupljen od Sportinga, a recimo klub nije znao da je pod istragom policije u Argentini zbog fizičkog napada.

Mete se znaju, makar one glavne, Musa Dembele, Deklan Rajs, Medison iz Lestera, Šon Longstaf iz Njukasla, klub i dalje želi da podmladi tim, da u ekipi ima što više Britanaca. Samo, protiv Solskjera radi vreme, na dva boda su od zone ispadanja, ovo je najgori plasman u 30 godina, pa ako ovako nastave, verovatno će klub izgubiti strpljenje i odlučiti se za iskusnijeg trenera, i dalje je prvi pik Maks Alegri, bivši trener Juventusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Darko0071
Wednesday, 16.10.2019
11:13

Romero je super golman,on je I to malo utakmica odigrao dobro,pa nesumnjam da ce odigrati ok,sustina tima je sto je vezni red katastrofa,da I maju I van dajka pa bi primili 3 komada.

avatar
Red to the bone
Wednesday, 16.10.2019
09:44

Samo Stiv Brus može spasiti Jedinstvo !

avatar
LFC*19
Wednesday, 16.10.2019
09:35

Biće gusto, biće 0-3

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 16.10.2019
10:53

Svima iz top6 se povredjuju najbolji igraci stalno od pocetka sezone. Video bih vas bez Van Dajka i Manea.

avatar
The Red Army
Wednesday, 16.10.2019
16:23

Pa bas tako, liverpul je sledeci

avatar
LFC*19
Wednesday, 16.10.2019
12:18

Mogao si da nas vidis bez Salaha i Firmina protiv Barse :) Uz to, najbolji igraci u ovom sportu su oni koji se ne povrijedjuju, biti jak je jedna od presudnih stvari, nije dovoljno biti omalen i dobar tehnicar Nikki...