Od koga Fulamu preti najveća opasnost?

Autor: Boban Filipović
subota 26.05.2018.
15:24
Izvor: Sportske.net

Navijači Vile najveće nade polažu u mladog ofanzivnog vezistu...

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Danas će na "Vembliju" pasti odluka ko će biti poslednji učesnik Premijer lige za nedenu sezonu.

U "najskupljoj utakmici na svetu", čiji početak je zakazan danas u 18h, rivali su Fulam i Aston Vila.

Ekipa Slaviše Jokanovića važi za blagog favorita, međutim, Aston Vila je neuporedivo veće ime, reč je o velikanu koji u svojoj riznici trofeja ima i pehar Kupa šampiona.

Kako izgleda Vila u ovom trenutku?

Najzvučnije ime je svakako Džon Teri, očekuje se da pršti u duelu njega i Aleksandra Mitrovića, ali najači adut ekipe Stiva Brusa je Džek Griliš.

Ovaj 22-godišnji ofanzivni vezista je igrao fenomenalno ovog proleća u Čempionšipu, blistao je i u plej-ofu protiv Midlsbroa, pa stoga navijači od njega očekuju da tako nastavi u finalu.

Inače, jedini gol u dvomeču protiv Boroa postigao je Mile Jedinak, reprezentativac Australije i igrač koji iza sebe ima zavidno premijerligaško iskustvo.

Kad smo već kod iskustva u Premijer ligi, Aston Vila tu dosta bolje stoji od Fulama. Dovoljno je samo baciti pogled na imena: Robert Snodgras, Alan Haton, Ahmed El Mohamadi, Džejms Čester, Glen Vilan, Luis Graban.

Od igrača koji mogu da naprave razliku na terenu to su raspucani Ganjanin Albert Adoma, Džonatan Kođija iz Obale Slonovače i Islanđanin Birkir Bjarnason.

Sve u svemu, jasno je da ekipu Slaviše Jokanovića čeka izuteno težak zadatak.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke