Od junaka do tragičara - Ibra srušio Napoli, a dan kasnije čuo neprijatne vesti!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 23.11.2020.
17:23
Izvor: Sportske.net

Rosoneri će ove nedelje pokušati da se priviknu na život bez prve zvezde tima.

EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Najbolji fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović povredio je zadnju ložu leve noge na gostovanju protiv Napolija zbog koje će pauzirati najmanje 10 dana.

Iskusni fudbaler je sa dva gola na San Paolu bio najzaslužniji za trijumf "rosonera" na teškom gostovanju kojim je klub sa San Sira zadržao čelnu poziciju u Seriji A.

Ipak, Ibrahimović zbog povrede nije dočekao kraj meča pošto je u 79. minutu ustupio mesto više od deceniju mlađem Lorencu Kolombu.

Zbog ove povrede švedski fudbaler će sigurno propustiti gostovanje Lilu u Ligi Evrope i meč protiv Fiorentine predstojećeg vikenda.

Ukoliko dodatna testiranja ne uslove još veću pauzu postoje velike šanse da se popularni Ibra vrati na teren protiv Seltika u Ligi Evrope ili eventualno u sudaru sa Sampdorijom tri dana kasnije.

Nema sumnje da će ova povreda značajno uzdramti tim Stefana Piolija budući da je Ibrahimović ove sezone postigao čak 10 golova u Seriji A.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 23.11.2020
18:52

Ma kakav Ibra i njegovih 10 golova kada je izlizani dao 8, a znamo da svaki njegov gol vredi kao bar 3 gola ostalih i sa sobom donosi po barem 4 oborena/postavljena rekorda tipa jedini u 327 minuta postigao 4 gola ili jedini postigao 2 gola u 4 minuta ili jedini postigao 3 gola u 2 utakmice ili... Osim toga koliko je Ibra dao golova Speciji i Kaljariju, a svi znamo da su to najjače 2 ekipe u Evropi?

Najbolji ikada u univerzumu, a i šire, samo nije imao sreće pa je u prvoj sezoni isped njega bio 2 godine stariji Quagliarella koji nije znao da nebeski skakač ima telo dvadesetvogodišnjeg dječarca sa 2 % masti, prošle sezone to nije znao ni Ciro Immobile (on je bar mlađi), a sada to ne zna ni 5 godina stariji Zlatan. 😂😂😂