Očekuje nas ludilo na "Enfildu", Benitez zna ko će da iskoči u prvi plan!

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 10.12.2018.
15:56
Izvor: Sportske.net

Fantastična nedelja je pred nama.

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Počeo je decembar, a to znači i ludilo u svetu fudbala. Naredna dva dana nas očekuju dueli u Ligi šampiona, a poslednje kolo će biti zaista zanimljivo.

Sigurno da najveću pažnju privlači duel između Liverpula i Napolija, a u prilog ide i činjenica da oba tima moraju da odigraju izuzetno jer im ishod tog duela određuje sudbinu u Ligi šampiona.

Rafa Benitez je jedan od retkih menadžera koji je vodio oba kluba, i sigurno dobro poznaje situaciju, pa i ne čudi što je dao komentar vezan za ovu utakmicu i šta on očekuje.

"Ja sam ponosan jer sam osvojio trofeje sa oba tima."

"Stvarno poštujem Anćelotija, imam divno mišljenje o njemu, a mislim da je slično i sa njegove strane kada sam ja u pitanju. Kada sam bio u Napoliju, Juventus je već bio mnogo jak. Znao sam da Napoli ima dugoročan projekat i želeli su da napreduju. Potpisao sam dvogodišnji ugovor i započeli smo veoma bitno poglavlje. Doveli smo igače poput Kulibalija, Mertensa, Albiola, Kaljehona. Napoli je tada zaista napredovao."

"Mnogi igrači mogu da odluče ovaj veoma bitan meč. Redsi imaju Manea, Firmina i Staridža, dok Napoli može da računa na Kaljehona, Mertensa, Albiola i Kulibalija. Ako bih morao da biram, rekao bih da će Salah i Insinje biti ti koji će prelomiti meč", rekao je Rafa Benitez.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
emin.sljivar
Tuesday, 11.12.2018
12:43

oduvijek mi je bio simpatican trener jos od 2005 kada smo uzeli ligu sampiona

avatar
NikkiCFC
Monday, 10.12.2018
19:11

Toliko svi potcenjuju ovog trenera a bio je veoma uspesan i u Valensiji, Liverpulu, Njukaslu, Celsiju cak je i Napoliju doneo trofej sto Sari recimo nije.

avatar
äxwell
Monday, 10.12.2018
21:31

Moram upamtiti ovaj dan kad si napisao jedan pametan komentar!

avatar
Kloptothekop
Tuesday, 11.12.2018
00:15

Vala bas,ako si mu rekao i ja sam u soku da je ovo on napisao!