Očekivano, spisak postoji! Mediji otkrili, ovo je razdor, koji igrači su uz trenera, a ko je protiv Zidana?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 02.12.2020.
11:59
Izvor: Sportske.net

Evo kako stoje stvari, očigledno je ko ima većinu, ali i manjak uticaja...

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Naravno, kada ne ide, odmah izlazi prljav veš iz svlačionice. One španske su poznate kao one iz kojih lako curi je nezadovoljni igrači lako puštaju priče u javnost.

Danas su mediji prepuni informacija da je Zidan izgubio podršku svlačionice, da je malo igrača ostalo na njegovoj strani, ali i da postoji nekolicina u koju je sam razočaran.

Navodno, Zidan je letos upozoravao Pereza da su mu potrebni novi igrači ali je Real odlučio da štedi zbog pandemije i ne dođe u situaciju u kojoj je Barselona.

Ko je ostao na Zidanovoj strani?

Prema očekivanju, tu su senatori, Benzema i Ramos, kao i njegovi ljudi od poverenja Varan, Kazemiro, Valverde i Mendi koga je doveo iz Francuske.

baner

I tu se verovali ili ne, lista završava. Doduše, neki igrači su ravnodušni poput Asensija, ali je trener nezadovoljan njegovim igrama, a dosta mu je Krosa i Modrića. Hrvat navodno smatra da je klub nedovoljno verovao u njega kada je vraćen Odegard, brzo se ispostavilo da se to ne može porediti.

Protiv Zidana su Isko, to nije novost, ali i Marselo, koji smatra da Mendi ne bi trebalo da ima prednost. Ljuti su Brazilci Vinisijus koji ne shvata zbog čega je na klupi, iako je dobro počeo i Rodrigo koji je nestao. Odegard smatra da mu nije pružena obećana šansa, on nije ni želeo da se vraća ovog leta. Dodajmo tome da su nezadovoljni Marijano, koji daje golove, a opet ne dobija šansu, kao i Militao koga Zidan ignoriše. Jović se ne pominje u medijima, izgleda da je on neutralan, kao i španski igrači poput Karvahala, Naća, Odriozole.

Baner

Kurtoa i Azar se drže zajedno, razumljivo je, ali kako rekosmo iako je mnogo verovao u Azara, Zidan je nezadovoljan.

U svakom slučaju, sa ovako podeljenom svlačionicom, "Los Blankosi" neće stići daleko.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 02.12.2020
20:16

Zidanu je vreme isteklo i on treba da ide! Realu treba bolji trener i bolji igraci, da biBarca imala sa kim da igra fudbal, a ne da Barca igra protiv sudija i Vara, vec protiv igraca! Cim real pocne da gubi i lose da onda nastupaju sudije i var, to se ne desava samo kad se igra protiv Barce vec protiv svih drugih klibova i u spaniji i u LS, kad Real igra, to svi znamo! Zato treba da dodje trener koji ce da forsira fudbalsku igru a ne igru sudija i Vara!

avatar
Badr Hari
Wednesday, 02.12.2020
14:58

Izdrži ZiZu, svi smo uz tebe, ne smeš otići. Svi navijamo za tebe bar u naredne dve utakmice... 👍

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 02.12.2020
13:36

Marselo je u ocajnoj formi vec 2 sezone i nema razloga da se buni,Vinicius jedino sto ima to je brzina,centarsut ocajan a i sut takodje.Odegard dobija dovoljno prilika,a za Edera M. moram da se slozim jer nemamo desnog beka trenutno,a s druge strane Varan je ocajan