Očekivano, nema milosti! Sari se ljulja, ovo su opcije!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 27.02.2020.
09:17
Izvor: Sportske.net

Poraz šokirao Juventus, igra očajna, u ključnom delu sezone. U Sarija klub, iako to neće niko javno reći, nema poverenje. Šta će učiniti Juventus?

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Juve je poražen u Lionu, nije nenadoknadivo, jasno, 1:0 jeste solidna prednost Francuza, nisu primili gol, ali daleko od toga da je gotovo.

No, nije samo rezultat u pitanju, stigao je mart, Sarijev Juventus ne "radi". Oni jesu prvi na tabeli, ali sa malom prednošću, plus, Lion je, prema viđenju italijanskih medija prosečan tim, prosečan jasno za standarde Juventusa. Oni se pitaju šta bi Bajern ili Siti, da ne pominjemo Liverpul napravili Sarijevom timu.

Italijanski stručnjak je imao dovoljno vremena, nije uspeo da napravi igru, niti da nametne svoj stil fudbala, sa Alegrijem tim nije igrao lepo, ali je pobeđivao i osvajao trofeje.

Stvari su sada vrlo jasne. Naime, Sari do polovine marta igra za posao. Čeka ga Inter u nedelju, pred zatvorenim stadionom, mada i dalje postoji mogućnost da Juve ima prednost publike u derbiju, zatim sledi duel u kupu protiv Milana za plasman u finale, i onda dueli sa Laciom i Lionom. Ako, Juventus ispadne od Liona, ni dupla kruna na kraju sezone neće spasiti Sarija, to su navodno insajderi iz kluba saopštili medijima. Jer, oproštaj od Evrope u osmini finala od rivala koji je među najslabijima u top 16 bi značio kraj na kraju sezone.


Baner

Postoji i druga opcija da Sari bude smenjen, ako Juventus padne u narednih mesec dana, izgubi prvu poziciju, onda bi verovatno bio nađen trener da završi sezonu, ili posao ponuđen Poketinu, uz garancije kada je prelazni rok u pitanju. Spominje se i Simone Inzagi, međutim, navodno Argentinac ima veće šanse, iskusniji je, Juventusu je potrebno veće ime. Sariju se zamera da ne uspeva da izdrži pritisak u velikom klubu, da nema kontrolu nad svlačionicom, igrači nisu protiv njega, ali ga ne razumeju, jednostavno nisu uspeli da usvoje njegov sistem igre.

Sam trener smatra da je problem sporost veznog reda, ali dovedeni su igrači koje je tražio, Pjanić je van forme, međutim, nije uspeo da vrati Rabioa posle šest meseci neigranja, Juventus ima, što reče Klop sigurno najdužu klupu u Evropi, bokovi ne rade, sve se svodi na individualni kvalitet nekolicine igrača.

Šta će se desiti videćemo, ali odavno Juve nije bio u ovakvoj situaciji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marchisio8
Thursday, 27.02.2020
16:15

Сари није успио да спроведе своју нападачку филозофију,то је већ јасно. Али,далеко да је ово само његова кривица. Ево већ неколико сезона Јуве нема средину и не ради се ништа по том питању. Спона између напада и одбране,а ми то немамо. Не зна се ко шта игра,играчи су изгубљени. Оно синоћ је било тужно за гледати. Ево долазе кључни мечеви,да видимо оће ли се тргнути,ако не,тренер као и увијек први плаћа цех...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Thursday, 27.02.2020
15:56

Trenera treba ostaviti do kraja sezone !!! Igramo katastrofalno ali ako i zaseremo sezonu sto nije nemoguce bar cemo znati i biti pametniji za narednu ! Pa ni Inter nije plakao kad smo ga ostavljali 40 bodova po sezoni ! Pa sta sad dovesti top trenera dva srednjaka i desnog beka i idemo dalje !

avatar
BojanMC
Thursday, 27.02.2020
13:56

Umesto da ga otpuste pre Liona oni čekaju prvo da ih upropasti i ispadne.

avatar
DEL PIEROO
Thursday, 27.02.2020
13:53

Pao je vec na prvom pravom ispitu, no pruzimo mu jos jednu sansu, ako ne dobije derbi momentalni otkaz i dovesti Poketina

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 27.02.2020
12:21

Sigurno nece biti smenjen pre kraja sezone , kakav Poketino

avatar
Oldboy
Thursday, 27.02.2020
11:45

Molim te Vlajko Sarijevu izjavu o penalima posle utakmice. Čovek objasnio

avatar
Stabber
Thursday, 27.02.2020
11:24

Verujem da Juve prolazi dalje u cetvrtfinale, pazite kako ce ih Juve razmintirati u revansu.

avatar
Offside
Thursday, 27.02.2020
11:19

Tesko je jako ocekivati da ce Poketino tu uspeti nesto da promeni...Italijanski stil fudbala je specifican a samim tim i trener koji radi u Italiji ceo zivot ima vecu prednost (Konte,Inzagi i slicni) i vise znanja o ligi nego Poketino koji je radio u totalno drugacijim ligama.Uz to Poketinov fudbal nije napadacki,nije ni striktna defanziva ali daleko je to od napadackog.Za njih bi bilo mnogo bolje da probaju sa Gvardiolom ali svakako ako taj potez propadne prva naredna dobra solucija je Poketino.

avatar
Tommy_Shelby
Thursday, 27.02.2020
11:04

Potpisujem poraz od Intera i Milana i ispadanje od Liona ako ce ovaj da ode. Da je srece da nikad nisi ni dosao.

avatar
Amalainter
Thursday, 27.02.2020
10:56

Jbi ga..nije bilo ko da ih pogura malo kao u prvenstvu...peh..😂

avatar
Japanac
Thursday, 27.02.2020
11:38

Najvise penala protiv Juve,najvise za Lazio, sudija je pogurao Juve usred Milano kad niste centar presli, ili za kraj kako ste vi igrali u LS? a da vi igrate sa Ludogorec

avatar
Oldboy
Thursday, 27.02.2020
11:45

To je i sam izjavio