Očekivano, neka visi Nejmar! Oglasile se i "očajne domaćice"!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 15.02.2018.
10:17
Izvor: Sportske.net

Šta se dogodi kada se stvari loše završe, ili su očekivanja možda prevelika. Mnogo toga se može naučiti na primeru Pari Sen Žermena.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Daleko od toga da je Nejmar bio najslabiji igrač Pari Sen Žermena u sinoćnjem meču, ali daleko od toga da je neko plaćen toliko.

Navijači su besni, jer on je doveden da pravi razliku u ovakvim mečevima. I iako je učestvovao u vođstvu Parižana, u drugom poluvremenu je nestao. Njegova individualna klasa nije sporna, to samo neznalice mogu da dovedu u pitanju, ali u ovako neorganizovanom timu, jednostavno nema plana.

Kada je trebalo da šutira, dodavao je, kada je trebalo da odigra asistenciju pokušavao je sam.

Zbog toga su navijači besni, komentari se kreću od onih standardnih da PSŽ ne treba Nejmara protiv Dižona, nego protiv Reala, do toga da ne može da računa da nasledi Mesija, jer je Ronaldo pokazao šta znači ne videti se na momente na terenu i igrati lošu sezonu, a onda na kraju rešiti stvari kada je najvažnije.

Emeri je sada na tihoj vatri, jedini način da ostane na klupi je da osvoji Ligu šampiona, prvenstvo se ne računa, arhivirano je, ali to bi sa takvom razlikom u kvalitetu osvojio svako.

Komentari o Nejmaru kreću se od zluradosti katalonskih medija koji ga podsećaju da u Parizu nikada neće osvojiti "Zlatnu loptu" do teorija zavere da ga klub i ne zanima i da čeka prelazak u Real.

Da sve dobije neke operetske detalje pobrinule su se razočarane žene, da ne kažemo "očajne domaćice". Naime, supruge Tijaga Silve i Anhela Di Marije su kritikovale Emerija, njegovu taktiku, jasno, nema veze sa fudbalom već činjenicom da ova dvojica velikih igrača nisu dobila šansu u možda meču sezone.

Osim Nejmara na optuženičkoj klupi je Kavani koji nije napravio ništa, ali i Lo Celso koji je dobio priliku ispred Dijare i razočarao.

U PSŽ kritikuju sudiju, ali to im neće mnogo pomoći, smatraju da su oštećeni za penal, šanse nisu izgubljene, ali čini se da će teško proći, ako Real postigne gol u Parizu. U svakom slučaju, da li je ovo još jedna izgubljena sezona za PSŽ u Ligi šampiona saznaćemo za tri nedelje...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

37 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 15.02.2018
18:41

Nema zasto ko da ga kritikuje ... jer je igrao koliko je mogao... ipak je to Real,ne Nica i Dijon.. bio je nezaustavljiv,da je sebican , jeste,ali je i Ronaldo,pa nikom nista..npr Mbape , iako premlad,nije se vodeo , ne znam kako ljudi ocekuju da on sam rasturi Real,Dijon mozda moze ,ali Real ne... I na kraju krajeva , nije gotovo,drugo, ne kupuje se LS preko noci , Chelsea najbolje zna kako to ide , godinama su ulagali da bi je konacno uzeli kada se i nisu bas nadali ...

avatar
Los Vikingos
Thursday, 15.02.2018
16:40

Nejmar treba da nauci samo jedno, a to je da kada igra utakmicu, ima jos 10 svojih saigraca koji igraju za isti cilj kao i on, da pobede. Previse sebican igrac, misli da se sve oko njega svodi, previse drzi loptu u nogama i istu gubi mnogo puta. Ulazi u neke nepotrebne driblinge, pada posle svakog iole manjeg kontakta. To ga nece uciniti najboljim sigurno.

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 15.02.2018
16:17

Francuska Liga je raspad sistema,Nejmar i ekipa se uljuljkaju i kada dodje jaci protivnik,oni se pogube.Nikada ali nikada necu shvatiti zasto je Nejmar otisao iz Barselone i napustio najbolji trio u istroiji koji je cinio sa Messijem i Suarezom.Velika steta,ogromna.Messi mu je mogao obezbjediti zaltnu loptu,u to sam siguran.To je cak i Messi pricao...Ali Nejmar je pokazao losu stranu svoje licnosti.Vec vidim sta ce biti u drugom mecu,PSG ce napadati a Real ce ih razmontirati u kontrama.

avatar
Friday, 16.02.2018
03:10

Mesi njemu ne bi mogao da osvoji ZL jer ne moze ni sebi ... drugo, otisao je bas zbog Mesija,jer je u najtezim utakmicama igrao sjajno,dok se Mesi nije ni video ... a opet , mesi ponese lovorike ... proriv psg i juvea covek kao da nije bio na terenu .. toliko o tome ...

avatar
Bat
Thursday, 15.02.2018
14:28

drago mi je sto su izgubili..ranije sam isto imao stav da ce ovako proci protiv jacih ekipa..one pobede protiv amiena i dizona nisu pokazatelj..pobedio ih bajern..pobedio ih lion..ne volim ni psz ni nejmara ali jesu osteceni sinoc ako cemo iskreno.. druga je stvar sto vecina nas ih ne gotivi i navija da ispadnu..

avatar
Kobe
Thursday, 15.02.2018
14:05

Stoji da je vrhunski igrac, ali sinoc preterano soliranje, nesto mi tu nije stimalo... kada treba da bude konkretan uvek neki potez vise, u situaciji 3 na 2 kada PSG ima kontru, Nejmar vuce loptu umesto da proigra Alvesa koji se sjajno otvarao i na kraju pas maltene u golaut, kada Alves nista vise sa tom loptom nije mogo da uradi... Generalno ceo PSG sinoc neozbiljan, nezainteresovan, nonsalantno, lezarno, sramota... Emeri je tek posebna prica, pored onakvih igraca, krece sa nekim likovima koji nemaju nimalo iskustva u utakmicama francuskog sampionata a kamo li u LS, onda one izmene, postavka, taktika, ma katastrofa, pa ne igras protiv Meca, Tuluza, Lorijena itd, igras covece protiv Real Madrida!

avatar
Thursday, 15.02.2018
13:58

Sudijski kriterijum je krojio rezultat,verujem da cemo pobediti u Parizu i proci u cetvrtfinale.

avatar
MalaSkoljkica
Thursday, 15.02.2018
13:52

Ne razumem samo ove neznalice sto prozivaju Nejmara samo, covek je skroz korektno odigrao, bezao im je po krilu svaki napad, nisu mogli loptu da mu uzmu, za razliku od na primer Ronalda koga naravno sad svi slave i pricaju da je najbolji , lik se nije video, promasio zicer, pa onda dao penal naravno ( Penaldo )i na kraju tap in cist. Nije Neymar kriv sto mu tim ima decu u odbrani koji zajedno nemaju trecinu Ramusovog iskustva npr.

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 15.02.2018
13:11

Kralj. Uskoro dobija novi ugovor

avatar
pasa1
Thursday, 15.02.2018
13:02

Najveca Nejmarova greska je prelazak u Pariz, ako je zelio u Real, trebao je onda direktno preci a ne zaobilaznim putem ovako ce samo sebi upropastiti, koju sezonu, a odlican je igrac, u Parizana je problem jer nemaju takmicarski duh, pokusavaju sve na idividualne kvalitete, Nejmara i Mbapea rjesiti, kosto rade u Francuskoj ligi..

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 15.02.2018
13:00

Ako su kupili Nejmara da instant osvoje LS, onda su se u startu zaje*ali, nisu ni trebali cekati Real. Ako su ga kupili da dignu rejting kluba, da lakse privuku ostale top igrace, da kroz godinu-dvije tri sklope mocnu ekipu koja ce sljedecih 5 biti glavni faktor u LS, osvajati je svake druge a u medjuvremenu gubiti u finalu ili polufinalu - onda mozda nesto i naprave. Mislim da vlasnici imaju strpljenja, ali paradks je da oni koji ne daju novac najvise prave negativnu atmosferu oko kluba.

avatar
Rasel Krou
Thursday, 15.02.2018
12:47

Logicno je da neko ko je placen 220 miliona, ko prima toliku platu da se i ne smije reci koliko tacno iznosi, ko je cim je stigao u klub uneo nemir u svlacionicu svojom pretenzijom da bude prvi u svemu, na kraju snosi i najvece kritike za neuspjeh. Slozicu se sa autorom da mu se fudbalski kvalitet ne moze osporiti, vrhunski je igrac ali sinoc je u bar tri izgledne situacije donosio pogresne odluke a ta osobina je ono sto pravi razliku izmedju velikih i najvecih. I da, dok god se bude onako bacao i pokusavao da iznudi faul i karton za protivnika za mene nece biti najbolji na svijetu. Sto se Emerija tice, covjek je jos prosle godine pokazao da nije neko ko ima kredibilitet da vodi klub ka najvecim dometima tj osvajanju LS, kada su vec imali 400 milki za dva igraca, vlasnici PSG su se morali otvoriti i za nekog trenera koji zna kako se osvaja LS jer riba uvijek smrdi od glave.

avatar
Hitch
Thursday, 15.02.2018
12:26

Eh da je bio pametan i ostao u Barsi.. sad bi harali sa Valverdeom. Ali, neka, imat ce sa kad kajati.

avatar
Thursday, 15.02.2018
13:08

Doci ce u Real i harace s klubom iz njegovih snova koji nece platiti njegovog oca 50 miliona a Santos ostaviti na cedilu pa je svakako zbog sponzora presao u Barselonu.

avatar
Hitch
Saturday, 17.02.2018
05:57

I sta onda bude...? Ugasis Playstation :)

avatar
amigo999
Thursday, 15.02.2018
12:25

Nejmar je vredan svakog evra...Videcete vi kad se on razigra protiv Dijona ili najkasnije protiv Trojesa:) Moram se malo zezati....

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 15.02.2018
12:16

Najvise im je kriv Emeri. Jer ako se kritikuju igraci pojedinacno, ni Mbape nista posebno nije uradio, a isto je nenormalno placen.

avatar
Uncounquered
Thursday, 15.02.2018
12:09

Nadam se da ce se Perez urazumiti i odustati od ovog cirkuzanta.nRealu treba radilica koja je zeljna trofeja i uspeha, neko tipa Azar...a ne ovaj umisljeni padavicar, koji je samo nesto talentovanija verzija Robinja...Barselona se preporodila njegovim odlaskom,

avatar
MSSZRMK
Thursday, 15.02.2018
12:08

Trebali su dobiti dva crvena kartona o čemu pričamo.

avatar
Stefoon
Thursday, 15.02.2018
11:54

Primii 9 komada na dve utakmice u Spaniji, sta tek reci o tome?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 15.02.2018
11:51

Nejmar ocigledno ima losu saradnju sa Kavanijem...nijednu loptu mu nije prosledio...kavani se par puta sjajno ubacio ali nejmar ga nije ni pogledao

avatar
amigo999
Thursday, 15.02.2018
12:23

Sad ce se on razigrati i pokazati ko je Nejmar na velikoj utakmici protiv Dijona..

avatar
Steffmajster
Thursday, 15.02.2018
11:38

pa nije on toliko kriv, koliko je kriv trener emeri.. prvo postava, zatim taktika odnosno izmene - znaci ne verujem.. kao da je namerno hteo da izgubi...

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 15.02.2018
13:03

Mislim da svi klubovi sem Barse pustaju Real,a posebno Ronalda kako bi oni osvajali stalno,a on bio najbolji igrac,sve protiv madjionicara.

avatar
Mlacko
Thursday, 15.02.2018
19:32

Vecu glupost nisam odavno cuo. Da nije Barsa pustila Real u Spanskom Super Kupu?

avatar
bagra
Thursday, 15.02.2018
11:38

Dzaba vam novci moji sinovci

avatar
amigo999
Thursday, 15.02.2018
11:36

Real ce im dati bar 1 gol...Real ide dalje...Nejmar ce pobediti epitet najbolji igrac Francuske lige....

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 15.02.2018
11:34

Individualno ima sve,brzinu,tehniku,dribling,pas,cak i sut...Ali najveci problem mu je osecaj kada da se oslobodi lopte,uvek kasni,uvek izabere pogresan trenutak...Tako da Mesi,omanuo si kao ucitelj :D

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 15.02.2018
11:24

PSG je ove sezone izgubio od Monaka,Liona,Bajern i Reala,a pumpali su statistiku protiv Dizona i slicnih,naravno da oni mogu proci,Realova odbrana nije na nekom vrhuncu i realno je za ocekivati da ce PSG dati 2 gola kuci,ali koliko ce primiti,videcemo,mada posto je uvedljivo najbolji igrac na svetu u Realu,tesko ce proci.

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 15.02.2018
12:14

Najbolji fudbaler na svetu koji je zenit svoje karijere dostigao u 33 godini zivota.Sto je u profesionalnom sportu nemoguce.Dakle ovaj Ronaldo je za klasu losiji od onog koji je dosao iz Junajteda (sto je i prirodno),ali iza sebe ima za 3 klase bolju ekipu nego sto je onaj imao.Forsiranjem te price kako je on jedini zasluzan za sve (sto je potpuna nebuloza),samo ponizavate druge fenomenalne fudbalere koje Real ima (pre svih Luku Modrica,bez kog vezni red ne bi postojao),i koji su za te golove podjednako zasluzni koliko i on.

avatar
BarsaSaMarsa10
Friday, 16.02.2018
00:49

Ne daje,on je prosle sezone izdominirao u tom segmentu,pre toga nista specijalno (Dao je dva gola Bajernu npr,ali pri rezultatu 3:0 za Real,tako da to i nije neki doprinos)...Mada dzabe se raspravljamo,mozemo samo da se slozimo da se ne slazemo xD...

avatar
Herkules88
Thursday, 15.02.2018
14:47
avatar
Consigliere 1927
Thursday, 15.02.2018
14:21

U pravu si, kakav Gigs, Pol Skols, Runi, Evra, Rud Van Nistelroj, Majkl Kerik... Ko su ti anonimusi stvarno se pitam... A vi navijaci Barse ste neverovatno napaceni, poceli ste da navijate samo protiv Ronalda, a ne protiv Reala, toliko vam je covek trn u oku i pored svega sto je zasluzeno osvojio u zivotu, cak je mozda je jednu zlatnu loptu i ostecen. Uzgred ni Real ne volim samo citam komentare na racun Ronalda...

avatar
amigo999
Thursday, 15.02.2018
14:20

Junajted je tada bio najjaca ekipa na svetu, jedan Tevez bio rezerva. Kao sto je danas Real najjaca ekipa na svetu sa 2 vezane LS gde Bejl sedi na klupi....Mada je danasnji Real mozda i jaci od tadasnjeg Man U....

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 15.02.2018
13:00

Cuj dostigao u 33,pa covek 10 godina daje po 50 golova po sezoni,uzeo 4 ls,lige,kupove,EP,najbolji strelac u istoriji LS i asistent. Ko kaze da je jedini zasluzan? Mesi nije imao dobre saigrace? Da ih ne nabrajam,posto ih i sam znas,pa jel neko rekao da ne bi osvojili bez Pujola nesto? Moze golman da ne primi gol,odbrana da odigra perfektno,vezni igrac kroz 10 igraca da posalje loptu napadacu i ako on dao gol,sva slava ide njemu sto je i logicno jer je to cilj igre.

avatar
Stefoon
Thursday, 15.02.2018
11:23

Navijam za Barsu ali cu reci kako realno stoje stvari, ono sto mu nisu juce svirali kao igracu Psg-a u Barsi da je igrao sve bi bilo svirano. Jednostavno zaJebo si se mali. Nisi u Evropi vise tako zasticen.

avatar
Thursday, 15.02.2018
14:45

Eto vidis,priznao si da ste zasticeni kao beli medvedi.