Očajnički pokušaj, Gatuzo motiviše igrače Mihajlovićevim izjavama!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.05.2019.
08:48
Izvor: Sportske.net

To mu je jedino ostalo, Milan od danas u kaznenom karantinu...

EPA-EFE/MIKE NELSON
EPA-EFE/MIKE NELSON

Povezane vesti

Đenaro Gatuzo danas vodi igrače Milana u kazneni karantin do ponedeljka i meča sa Bolonjom.

Situacija je loša, Gatuzo broji svoje poslednje dane na klupi, sigurno će napustiti Milan.

Šta može da spasi?

Četvrto mesto mu izmiče, ko zna možda ostane i izvan LE, a našao je zanimljiv način da motiviše ekipu pred duel sa preporođenom Bolonjom.

On naime pušta Mihajlovićeve izjave saigračima.

"Ako bude kako ja predviđam, u ponedeljak ćemo i matematički obezbediti opstanak", rekao je Srbin nakon pobede nad Empolijem.

Novim trijumfom na "San Siru" bi Bolonja bila i definitivno spašena, tri kola pre kraja, što ni najveći optimisti nisu očekivali.

Ali Mihajlović je odradio veliki posao, od njegovog dolaska, Felsinei su u ritmu Lige šampiona, 19 bodova, bolji su jedino Juventus, Atalanta i Torino.

Mihajlović nema neko mišljenje o Milanovom timu, uostalom na debiju na klupi Bolonje je pobedio Inter na istom stadionu, nema razloga da ne veruje da to može da učini ponovo.

I dalje se vrte spekulacije o njegovoj sudbini. Bolonja bi da ga zadrži, ali on traži garancije kada su u pitanju novi igrači i veće ambicije kluba. Hoće li vlasnik Saputo uložiti veći novac, ostaje da vidimo, a ono što Mihajlović čeka je Lacio, u slučaju da ode Simone Inzagi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Thursday, 02.05.2019
11:51

Siledžija nikako da nauči da ne može sve na silu, najbolje da ih veže u lance i neda vode dva dana pa će još bolje da igraju