Očajni Junajted poražen u Brajtonu!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 19.08.2018.
18:58
Izvor: Sportske.net

Puleni Žosea Murinja odigrali su katastrofalan meč na jugu Engleske, u okviru drugog kola Premijer lige.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Brajton je na svom stadionu apsolutno nadigrao Mančester junajted, te je zasluženo slavio sa ubedljivih 3:2 (3:1).

Igrao se deseti minut, kada je Junajted imao veliku priliku, Lukaku je bio u dobroj poziciji pred golom Brajtona, ali je uspeo da promaši čitav okvir gola sa desetak metara.

Peh je doživeo domaćin samo par minuta kasnije, štoper Luis Dank je morao van terena zbog povrede, zamenio ga je iskusni novajlija Lion Balogun.

Ipak, to nije usporilo Brajton ni u kom smislu, igrao se 25. minut kada je nakon lepe akcije po levoj strani Marč pronašao Mareja u kaznenom prostoru Junajted, a iskusni napadač je "šmekerski" zahvatio loptu i prevario Davida De Heuu za 1:0.

Nije se Junajted ni opasuljio od prvog gola, Brajton je postigao i drugi gol.

Samo dva minuta nakon gola Mareja, nakon kornera i gužve u kaznenom prostru gostiju Šejn Dafi iz izgledne pozicije matira De Heu za 2:0.

Gosti su bili šokirani, ali su uspeli da se trgnu. Igrao se 34. minut, kada je nakon slabog udarca Šoa lopta došla do Lukakua, koji je sa par metara lako matirao Metija Rajana za 2:1.

Činilo se da bi Junajted mogao da se vrati u potpunosti u meč, ali nije dugo tako bilo.

Igrao se 43. minut, kada je Baji srušio Paskala Grosa u svom kaznenom prostoru, Nemac je preuzeo odgovornost i savladao De Heu za 3:1.

Golove iz prvog poluvremena pogledajte OVDE.

Brajton
Foto: Beta/AP Photo/Alastair Grant

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a već na startu nastavka Murinjo je napravio dve izmene, Džesi Lingard je zamenio Andreasa Pereiru, dok je Rašford ušao na teren umesto Mate.

Te dve izmene nisu ništa donele "Đavolima", pa je Murinjo već u 60. minutu na teren poslao i Maruana Felainija.

Nije ni sa Felainijem Junajted delovao mnogo bolje, prvu šansu uprkos velikoj dominaciji u posedu stvorili su tek nakon pola sata igre u nastavku, kada je Pol Pogba oprobao udarac sa 20ak metara, ali je Meti Rajan bio na visini zadatka.

Junajted dolazi do velike prilike u sudijskoj nadoknadi, Felaini je oboren u kaznenom prostoru Brajtona, sudija Frend je pokazao na kreč, a precizan izvođan najstrože kazne bio je Pol Pogba.

Ipak, bilo je kasno za Junajted, Brajton je slavio sa 3:2, ali navijače "Crvenih Đavola" definitivno više od samog rezultat brine veoma neubedljiva igra Murinjovih pulena, koji su postigli dva gola, ali su jedva stvorili koju priliku, dok su u odbrani bili katastrofalni, pa je De Hea primio tri gola iz tri jedina šuta Brajtona u okvir.

Brajton: Rajan, Montoja, Dafi, Dank (Balogun), Bong, Noker, Stivens, Preper, Marč, Gros (Kajal), Marej (Lokadija)

Mančester junajted: De Hea, Jang, Baji, Lindelof, Šo, Fred, A. Pereira (Lingard), Pogba, Mata (Rašford), Lukaku, Marsijal (Felaini)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

180 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Monday, 20.08.2018
12:55

Nije ni sve Murinjova krivica, ima tu mnogo faktora. Prije svega - mnogi od tih igrača nemaju stvarni kvalitet, neki su još neiskusni, a neki nemaju mentalni kvalitet (Pogba u prvom redu, Marsijal). Lukaku nije kvalitet (Van Persi, Runi, Ronaldo, Van Nistelroj..) Uvijek su imali špica vrhunske klase. Kreativca nemaju, niti pravog lidera u odbrani. I na to sve kad dodate Murinjovu mlitavu, podlu energiju...dobijete ovaj Junajted.

avatar
mrancic
Monday, 20.08.2018
08:15

Bez veznih igrača i bar bez dva nova napadača Junajted ne može da se oporavi iz haosa u kome se nalazi.Postaviti igru u kojoj Pereira,ofanzivni vezista i to dobar, igra zadnjeg veznog je budalaština.Odbrana je spala na dva štopera jer se ostali ne vraćaju i ne trče.Utakmicu nisam gledao ali se čini da ova sezona može da Junajted dovedu u poziciju Milana.Strašan pad velikog kluba.Kao i Arsenala.Rizično ali potrebno,Murinja treba smeniti i praviti tim za iduću sezonu.Novi trener će zateći rasulo i slab igrački kadar.Potreban je izuzetan trener koji ume od mladih igrača i pametnom kupovinom da vrati Junajted na stare staze.

avatar
brekbaCh1
Monday, 20.08.2018
18:16

Nisi realan. Stavljas Arsenal i Junajted u isti kos, a oni su imali za rivale Siti i Celsi, dok ste vi imali Lester i Brajton. Jos da ne pricamo o tome, da im je ovo prva sezona nakon Vengera, a vama treca pod Murinjom.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Monday, 20.08.2018
01:12

Ja ne verujem.. uopste mi se ne gleda ova sezona, pojacanja nisu dosla, ostali su polu igraci a Matic povredjen, Valensija povredjen, Sancez povredjen.. Nema nista od ove sezone.

avatar
razzorNo1
Sunday, 19.08.2018
23:19

huhh teze od ocekivanog...

avatar
Wizard08
Sunday, 19.08.2018
23:07

Mislim da bi zidan razbio u mancesteru i da ovom klubu samo treba jedan veliki autoritet jer ovi klinci jednostavno moraju da imaju jednog zidana,gatuza,lamparda,dzerarda,vidica (jos dosta da nebrajam) i takve sklopove licnosti koji ce samom pojavom kod njih izazvati postovanje murinjo nema tu moc
(Da se razumemo nabrojao sam njih samo zbog licnosti na stranu trenerski kvaliteti ).smatram da kada bi se murinju dala ekipa sa muskarcima u timu ,a ne nekim decacima to bi izgledalo veoma dobro ovako on jednostavno neume sa decom .i to mora da se menja opet kazem zaa MU zidan ili neka njihova legenda nmz ko ima licencu bi bilo najbolje resenje .

avatar
BlueBoy84
Sunday, 19.08.2018
23:03

E moj murinjo , pa gde ti je mstic kao jedan od najboljih iz prosle sezone.lingard , pereira statista mata. Eeeee

avatar
Sunday, 19.08.2018
22:32

Pih sto se svadjate.

avatar
Gorila u magli! LFC
Sunday, 19.08.2018
22:15

Nema potrebe za nekim trolovanjem i prozivanjem jer je trener to uradio postavkom i igrom na danasnjem mecu.gledao sam ceo mec i imam samo jedno da izjavim,haoticna igra odbrane i sredine terena.ako dodje Zizu bice ludnoca u PL.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 19.08.2018
22:01

Srecom pa kod mene pala bandera i nije bilo struje.

avatar
Marchisio8
Sunday, 19.08.2018
21:50

Овај Погба очигледно бојкотује Манчестер и Муриња. Дечко је примадона,само се баца и шири руке,овакав није био ни у Јувеу ни у репрезентацији.

avatar
Alison u zemlji cuda
Sunday, 19.08.2018
21:34

Junajted je bas ocajan na startu sezone. Murinjo ce dobiti otkaz do pocetka nove godine ako se ovako nastavi. To je neko moje predvidjanje.

avatar
Strahinja
Sunday, 19.08.2018
21:22

Zaklase me na kladzi...

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 19.08.2018
20:45

Sramota.. Po ko zna koji put, Murinjo odlazi (nek navale da ga pljuju oni što su ga dizali u nebesa dok sam ja bio protiv njega)..

avatar
Nindza_Kornjača
Sunday, 19.08.2018
20:43

De heea i Luke Show jedini zasluzuju da budu u Prvom timu od ovih Igraca sto igraju.Štoperi ocajni (Bajli i Liderfald nista nisu bolji od Phil Jonesa i ostalih štopera),Desni bek isto ocajan.Vezni red ocajan (Pogba placen 110 m i nista nije pokazao u dva kola,Fred placen 60 m i on za sada nista nije pokazao.Ispade Felaini vise pokazao od ovo dvoje koji su placeni 170 m).Mata nista ni on nije pokazao (jeste da mi je on omiljeni igrac u Unitedu uz De heeu) i mislim da su mu misli vec kako ce se vratiti u Valensiju na leto.Marsijal ne moze da igra desno on je levo krilo tako od njega ocekujem da bude ocajan tu (Lik igra sa dva krila koja su po pravilu Leva krila),Lukaku ocajan ne moze da udje u formu lepo (Ako udje u formu ocekujem da ce postici preko 25 golova na kraju sezone(samo u ligi)).Sve u svemu City sa ovakvom igrom i taktikom Gvardiole ima sigurno da bezi ovakvom Unitedu sa Murinjom jedno 20/30 bodova na kraju.Srecno Unitedu sa Murinjom.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 19.08.2018
20:10

Navijaci uniteda momentalno pevaju pesmu Mourinho: Sve sta zelim u ovom trenutku idi idi iz....

avatar
Paklena pomorandza
Monday, 20.08.2018
15:52

Tebi je Junajted fetis i nocna mora....bar navijaci Junajteda kada pobjedjuje ili gubi njihov tim ne skrivaju se kao tebe ko mis u rupi kada gubi Celzi.Tebe nema nedeljama kada tone Celzi a svi dobro znamo ko je Ismet,djaba menjas nik kada opsednutost Junajteda ostaje.

avatar
CFC-Macedonia
Tuesday, 21.08.2018
02:13

Boli istina jeli? menjaj klub od provincijalca budi gradjan

avatar
NIKE
Sunday, 19.08.2018
20:02

Konačno United imao veci posjed lopte od protivnika i odmah poraz:D Pa vi trazite od balvana da drze loptu, ja da sam Mourinho ja b naredio samo keranje sto dalje od svog gola, jer balvani ipa Lukakua, Baillyja, Janga, Rasforda... samo tako znaju igrati, ne mozete od dzenarika da pravite tortu ljudi..

avatar
Tata Messi
Sunday, 19.08.2018
19:54

Ako im je uprava pametna,treba odmah da sutnu Murinja jer ce se boriti za LE sa njim.Covek u poslednje vreme ne zna gde bije.Doveo toliko pojacanja ali opet nista od trofeja.Mislim da bi Junajted trebao da pokusu da vrati Fergija kao sto je to Bajern ucinio sa Najnkesom.

avatar
Cfc 10
Sunday, 19.08.2018
19:48

Ferguson sa ovom ekipom bio bi strah i trepet u PL,Mou treba da pokupi stvari otsvirao je vise ko trener jer jednostavno nema ideju a ni igru a mislim i navijaci uskoro dace traziti njegovu smenu.Man Utd nikad nije igrao losiji futbal od kad pratim PL.

avatar
Nikola M.
Sunday, 19.08.2018
19:46

Nema napretka, čak ni bilo kakve naznake... Opet ćemo da gledamo Junajted koji se muči i koji nema igru. Bodovi će se osvajati na mišiće, na silu, navijačima će biti uskraćena mogućnost uživanja u utakmicama, uz razna brukanja kao danas, naravno, i bunker će biti nezaobilazna komponenta. Sve već poznato. U ovakvoj konstelaciji stvari, ja ne vidim ništa pozitivno i bio bih iznenađen bilo kakvim uspehom u nastavku sezone. Pored slabog prelaznog roka, na Murinju je bilo da maksimizuje ono što ima, on to nije uradio i ne deluje mi kadar da preokrene situaciju. Mislim da je naivno verovati u bilo kakav dašak promene sa Murinjom, možda čak i rana smena, pa uploviti u nove vode, inače...

avatar
riquelme
Sunday, 19.08.2018
20:32

Slazem se. Ali ne moze ni on da poboljsa stvari kada Pogba i Marsijal filozofiraju... Ajde Pogba je i bio na SP-u ovog Marsijala kad god je pustio nije se video! Leprsav je igrac mozda bi pokidao kod nekog novog trenera ali realno ne moze da se sastavi. To je trenutno Murinjova boljka poceli su da ga ne postuju. Pogba bi morao da sisa teren posle treninga ako mu to kaze Zizu... Em je izmislio fudbal za njega em je pokidao sa Realom. To je trenutno pravi trener koji voli da radi na duge staze ako ga pustis da radi sve sam.

avatar
BlueMoon
Sunday, 19.08.2018
19:39

Problem je sto se Murinjova igra zasniva na dobroj odbrani,a njegova trenutna odbrana je daleko od dobre.

avatar
_mladen_
Sunday, 19.08.2018
20:23

Problem je taj sto ovi igraci ne igraju za trenera. Pogledaj Pepov i Klopov tim npr., da im kazu skocite na glavu oni ce uraditi. Ovaj je pre pocetka sezone poceo da jauce i place, znaci da ce uskoro kraj, kao i uvek sa njim.

avatar
RedDevil612989
Sunday, 19.08.2018
19:39

90 minuta igre 70% posed lopte a nijedna sansa. Pogba bocka loptu celu utakmicu, napravi jedan dobar potez i odmah juri sudiju za faul umesto da trci. Baiji i Lindelof katastrofa. Baiji danas a Lindelof standardno. Jang nije za desnog beka, skroz van sebe. Fred jos uvek nista posebno, Pereira danas los. Marsijal frustrifani tinejdzer i dalje a Lukaku nikako da se namesti za sansu. Ovo je najveca tuga ali Junajted ne ume da napadne. Navikli su na bunkericu i kad dodje slabiji protivnik ne
znaju gde biju. Navikli da igraju koliko im protivnik dozvoli i sad ne znaju kako da napadnu. Tuga sve u svemu.

avatar
Manipulator
Sunday, 19.08.2018
19:37

Kakav klub, dominacija na zacelju tabele!

avatar
Blackmamba24
Sunday, 19.08.2018
19:34

Koji ce sledeci klub da upropasti Mou?

avatar
Dača
Sunday, 19.08.2018
20:08

PSŽ. Jedino još tamo nije prismrdeo. U Bundesligi su, računam, normalni klubovi pa niko nije toliko lud da ga angažuje.

avatar
CZYNWA
Sunday, 19.08.2018
20:13

Порто рекао бих. Са овим највећим је завршио.

avatar
brekbaCh1
Sunday, 19.08.2018
19:31

Uzivanje uz Premijer Ligu, nedeljno popodne. Ne mogu da ne iskoristim priliku i pozdravim male drugare Pingija, Nikolu RED Devila i uvek nerealnog i ostrascenog Stretford Enda. Znam da uopste nece ni da pisu na ovoj vesti, jer kad god Junajted izgubi, oni nestanu. Jel ce Murinjo da promeni navike i vrati Junajted na staze stare slave ? On je pravi covek za to zar ne ? Promenice stare navike ? Osvojice titulu sa 30+ bodova razlike ? :D ... Kakva dela komedije, smo imali prilike da citamo prethodnih godina od njih, ovo je samo podsetnik. A lepo smo vam govorili. Smesna igra, ali bruka, poslednjih 15 minuta je vise Brajton jurio cetvrti gol, nego Junajted drugi, gadjaju Palmicu iz ocaja, dobise poklonjen penal da bi se vodja cirkuzanata upisao u strelce. Srozali su se, i tek ce ako Murinjo ostane.. a ja mu zelim jos dugo godina na klupi Junajteda. Navijaci rivalskih timova uzivaju. :D

avatar
The Red Army
Sunday, 19.08.2018
20:34

Jesu bili ocajni, ali buraz drugo je kolo sve je jos uvek moguce.. Kako je Celzi uzeo titulu pre dve godine, nisu mogli da se sastave do Oktobra, pa posle vezali 20 pobeda

avatar
brekbaCh1
Monday, 20.08.2018
17:56

Jeste, ali to je druga prica. Ovde je u pitanju Murinjo, a njega znam k'o brata rodjenog.. preterujem, al razumes sta hocu da kazem. Kad njemu kola krenu nizbrdo, tu nema povratka, samo moze jos gore da bude. Ne ume da se nosi u ovim situacijama i Junajted ce izgledati sve gore, ovo je vec vidjen scenario u Realu i Celsiju. Doduse u Celsiju je one sezone bio ekstrem, ne verujem da ce biti toliko lose, ali bice prilicno.. Da se ogradim, Junajted kao klub postujem i nikad nisam imao nista protiv njih, dok Murinjo nije presao kod njih.

avatar
riquelme
Sunday, 19.08.2018
20:42

Morace da uzivaju 15-20 godina da bi stigli MU! Slazem se da je Pogba cirkuzant ali se ne slazem da je Murinjo los trener. Samo je dozvòlio da ga buse Marsijal i Pogba sutnuo bi ih bez razmisljanja. Opet je dokazao da Marsijal ne moze da se pomeri. Siti dominira i imace svi ozbiljne probleme. Formirana je odbrana za 300 milki pojacani sa Marezom za 80, stize na jesen ili leto zadnji vezni za 100, verovatno i zamena za Silvu za jos 80 i opet ce svi biti u problemu. Ne znam sta je mislio MU bez pojacanja a i Liverpul ako ne dovede Sandra i neku ubicu na desnom beku i jos jednog veznjaka za 80 milki nemaju sta da traze. Celzi dogodine upada u isti problem kao i MU kada zapale Azar i Vilijan a ima i njih 31+ tako da idu u drugu vrstu kanala... Pa za koga god da navijas ne gine ti da gledas Siti kako gazi. Mada LS nece videti.

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 19.08.2018
19:24

ps....a da,Mata krilo,Jang desni bek,Pereira zadnji vezni a Pogba kapiten,buhahaha.A da,Lingart i Rasford zamene od koje se ocekuje da preokrenu tok utakmice,buhahaha.I naravno,Hose trener,covek koji celo leto kuka da mu treba kupiti stopera a danas na terenu imao stoperskog para koji je upravo on kupio za vise od 70 m funti,buhahaha.E moji djavolcici djaba moja malenkost vec 3 godine ne pise:Junajted je skup preplacenih mediokriteta koje glume zvezde.I ne samo na terenu vec i po drustvenim mrezama,pocev od onog ligavog Lingarta pa zavrsiti sa najprecenetijeg igraca danasnjice,Pogba pitujuci frizur=cirkus.Eh da im je sada jedan Kin u svlacionici pa da lepo sve isamare,pocevsi od one ligave decurlije koje glume zvezde pa da zavrsi i da isutira onu trenersku prevaru i fudbalsku kukavicu.Pogba kapite,decak koji se nesto samo ljuti i sire ruke,buhahaha.Ako one fudbalske prevare imaju i malo srama i obraza trebalo bi da vrate pare gostujucim navijacima i plate otstetu za pretrpljeni strah od onog horora kojeg su gledali na terenu.I da,sem De Hee kompletna prva postava Junajteda pa i ostali igraci ne bi pomirisali klupu za rezervnih igraca timovima kao sto su Real,Barsa,Juve,Baern,Citi etc.

avatar
Nindza_Kornjača
Sunday, 19.08.2018
20:29

U De Heea najbolji u prva dva kola je Luke Show.1 Gol i 1 Asistencija za Levog Beka je i to dosta.City lagano ima da osvoji opet titulu i to ispred Uniteda bice sa jedno 30 bodova.Murinjo je skroz propao.Nije nigde vezao dve sezone lepo.

avatar
Sunday, 19.08.2018
19:20

Постоје неке приче да Зидан долази следеће сезоне ! Мораће то много пре да се деси, овако одавно не иде !!!

avatar
Mangus
Monday, 20.08.2018
09:19

Tesko, nece Zidan sesti na klupu tima usred sezone, koji nije selektirao i koji ne poznaje. U Realu je bar bio tu, pored tima pa je svakog znao u dusu. Ovde tesko

avatar
RockyMan
Sunday, 19.08.2018
19:19

Jose Mourinho we want you to stay!!

avatar
Shankly Pub
Sunday, 19.08.2018
19:18

E moj murinjo i nesto imas reci klopu i kupovinama liverpula poklopi se i pakuj kofere..

avatar
NIKE
Sunday, 19.08.2018
20:09

Nije Mou kriv sto mu nisu doveli Messija , Cr7, MBapea, Godina i Ramosa, zamisli kakav bi bekovski par samo bili CR i Messi umjesto Janga i Soa..

avatar
Mad Max
Sunday, 19.08.2018
19:17

Мурињо је сам бирао Линделофа, задржао Фелаинија, а играчи против Лингарда и Рашфорда нису квалитет за Јунајтед, барем не у овом тренутку. Погба по систему топло-хладно, чини ми се да тај дечко никада неће створити контионуитет и бити лидер екипе. Лукаку ван форме, Марсијал ко зна где. Много тога треба променити, није само Мурињо проблем, мада је чињеница да већ трећу сезону нема игру нити макар приближно првих 11, да направи неки сталан тим.

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 19.08.2018
19:16

Zoze, mislim da je vreme da pakujes carry on kofer.

avatar
Zoran Vukic
Sunday, 19.08.2018
19:10

posebni je posebni...............

avatar
pepyslav
Sunday, 19.08.2018
19:10

Mourinho moze da se zali na odradjen transfer rok koliko hoce, ali 2 panja koja su danas igrala halfove je on doveo....jedan potpuno beskoristan, svaki mec koji je odigrao je kriv za gol, izgleda uvek izgubljeno, ne zna gde se nalazi i sta mu je posao, matori Murray ostaje sam lagano pored njega....drugi ima predispoziciju fizicku, ali IQ mu je jednak broju obuce koju nosi, anticipacija 0, zalece bez ikakvog plana i pregleda igre, uvek kasni da napravi ofsajd zamku....nijedan od njih nikad nece biti dobar igrac zbok karaktera i inteligencije....Fred, kog je takodje doveo, i dalhe ne vidim sta mu je glavna karakteristika, i gde trwba da igra, pozitivno je sto se bori, ali je los defanzivno, a ofanzivno sa ove pozicije ne vidim kako ce imati slobodu....sve drugo na stranu, Mourinho jednostavno ne ume da napravi ofanzivnu igru za ekipu, a za to ima igrace, za njegov sistem ne, tako da je samo pitanje do kada ce ostati, dok ne udje u konflikt sa jos igraca....mozda se varam ali sumnjam..

avatar
riquelme
Sunday, 19.08.2018
20:53

Lep komentar! Slazem se...

avatar
Maxx
Sunday, 19.08.2018
19:09

Najveci problem Junajteda je Murinjo i to svi znaju. Sa ovakvom pristupom ne moze postici skoro nista i samo bruka reputaciju koju klub ima. Iako je istina da "skripe" na odredjenim pozicijama jer realno Shaw, Lindelof i jos neki pojedinci nisu neke klase vec prosek igraci, trebalo bi ovo biti bolje. Takodje desno krilo nemaju vec samo nesto improvizuju. Potreban im je novi trener sa modernom filozofijom, i jos par pojacanja.

avatar
mrancic
Sunday, 19.08.2018
19:44

Ko će prihvatiti Junajted sa ovakvim igračima?

avatar
Hajduk United
Sunday, 19.08.2018
21:53

Mislim da su igrači odlični...lukaku,felaini,de gea,sanchez,pogba..tko to ima svih 11 odličnih ali murinjo nema ideju i točka

avatar
Kolos
Sunday, 19.08.2018
19:09

Au, ovo mora da boli Junajtedovce. Ne samo rezultat već i igra je bila mučenje. Moje saučešće.

avatar
dacha
Sunday, 19.08.2018
19:08

Ljudi,nisam dobro video da li je bio penal za Junajted?

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 19.08.2018
19:08

Užasna utakmica Junajteda, biće bolje, gore ne može...

avatar
Dača
Sunday, 19.08.2018
20:09

This is Mourinho. Uvek može gore.

avatar
dodji_malo_vamo
Sunday, 19.08.2018
19:06

Ajde da budemo realni i kažemo da United igea neubjedljivo od momenta kako je Murinjo postavljen za trenera

avatar
Capitano
Sunday, 19.08.2018
20:08

Igraju oni neubedljivo od momenta kada se povukao Ferguson...

avatar
Mangus
Sunday, 19.08.2018
19:06

Protiv BRAJTONA ne mozes da stvoris sansu. Sta ocekivati protiv Sitija, Liverpula, Celzija, Totenhema? Tu ce se braniti, kao i do sad, ali sa ovakvom odbranom, nakantace ih svako.

avatar
MANUTD
Monday, 20.08.2018
00:15

Ti obicno dobiju po nosu, svi redom.

avatar
MANUTD
Wednesday, 22.08.2018
14:55

Dobili smo sve, nije to fora.

avatar
Mangus
Tuesday, 21.08.2018
08:23

Haha, nije losa fora :)
Protiv Liverpula se u oba meca branili, Arsenal mozda i dobiju, Celzi nema sanse, Siti nema sanse, Tot mozda... Slabo je to

avatar
CFC-Macedonia
Tuesday, 21.08.2018
02:14

4 komada to je nasa nada

avatar
brekbaCh1
Monday, 20.08.2018
18:23

Hahah da nisi nesto pobrkao ? :D ... Redovna musterija Celsija, pogotovu otkako vam je Murinjo dosao.

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 19.08.2018
19:05
avatar
brekbaCh1
Sunday, 19.08.2018
19:43

Hahah a brate, cekam tvoj komentar.. nemoj da razocaras. :D

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 19.08.2018
20:02

Ja sam istinu vec odavno "ispricao" navijacima ali oni bi da me lincuju:)...mene samo cudi kako pisac nije svoj clanak zavrsio sa Milinkovica-Savica ili kako ono bese...oni bi i u clanak za astrologiju ubacili nekako SMS-A kako miluju da ga nazovu::))

avatar
Садио Ма(ли)не
Sunday, 19.08.2018
19:05

Сад ће MANUTD о Мурињовим трофејима, нмг да вјерујем да њему не смета овако очајна игра Јунајтеда!

avatar
Kolos
Sunday, 19.08.2018
19:32

Zato što je lik sam pojam cinizma i uobraženosti. Nije taj niti racionalan da objektivno razmatra stvari, niti muško da priznaje slabosti ekipe o kojoj piše sa nadahnućem i uzdignošću (ne, nije navijač).

avatar
Kolos
Monday, 20.08.2018
15:53

Ne brini ti za to, bolje rešavajte vaše probleme u klubu, imate ih na pretek :) Ja sam zadovoljan Klopovim radom, i ako si i ti zadovoljan Murinjovim doprinosom onda se slažemo da oba trenera ostanu na pozicijama, meni tako odgovara.

avatar
MANUTD
Monday, 20.08.2018
00:14

Vidim ti si se bas raspisao o tome koliko ste slabi kada 10 godina niste trofej osvojili, 3 sezone pod majstorcinom koju hvalite - Klopom.

avatar
CZYNWA
Sunday, 19.08.2018
20:17

Неће, не бој се. Он се не јавља после пораза.

avatar
äxwell
Sunday, 19.08.2018
19:03

I kaze Baji bolji od Virgila..Ahaaam

avatar
MCCityzens
Sunday, 19.08.2018
19:27

Cus bolji od van dajka😂😂😂😂😂

avatar
_mladen_
Sunday, 19.08.2018
20:21

Virdzil je sada jedan od najboljih stopera u ligi. Covek je zverina, vidis da niko ne pominje cifru za koju je doveden, sve ti je jasno. :)

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 19.08.2018
19:02

Ovakav Junajted do kraja sezone ako ostane (pod Murinjom) nece videti ni TOP 10. Pa ovakav amaterizam ja jos video nisam i to od ovakve velicine kakva je M.Junajted. Pogba svaku 5-tu loptu tacno dodao, onaj Lukaku ne moze lopte ustopat a Lingard kao i Celsijev Vilijan samo gurne loptu 20 metara protivnici je oduzmu i sve tako. Uglavnom, totalno los Junajted sto pre zamene trenera pre ce se izvuci.

avatar
Stretford END 1878
Sunday, 19.08.2018
19:02

Fanovi Junajteda, bez ocajavanja ovo samo ubrzava stvari i status ovog sramotnog trenera na nasoj klupi koji je mnogo placen da bi gubio utakmice, uskoro dolazi pravi trener koji ce skockati ovo, na stranu ova smesna taktika igraci su bili ocajni, svi do jednog sem Show-a, sad bar niko ne moze da kaze da imamo bunker, jer ovo je bila streljana u kojoj smo mi meta.

avatar
Rui Costa 10
Sunday, 19.08.2018
19:02

Veze nemaju ... Bez ikakve ideje i plana , ko da ih neko s ulice pokupio... Fred u 92.min kad je promasio loptu i usinuo se, pa folira pa ustaje odmah, slika i prilika ekipe, smehotres...

avatar
Stevan Mikša
Sunday, 19.08.2018
19:01

Ocajni Murinjo, ocajna celokupna situacija u klubu. Tesko ce on da ostane na klupi do kraja sezone. Sad i ima zamena. Konte, Zidan, Blan,... Pa i Van Gal! :D

avatar
La bestia negra
Sunday, 19.08.2018
19:01

Sad ce ovaj penal da zamaskira to da je lik najgori igrac utakmice ima pregled igre i pas kao klovn kao i u finalu SPa kada je postigao gol,a bio najveca rupa nosio suknju 5 puta i izgubio svaki duel na sredini terena i to na svojoj polovini.Murinjo na klupi plus kapitencina Pogboom jednako zagarantovani cirkus igraju kao mala ekipa

avatar
Boran83
Sunday, 19.08.2018
19:01

Ali Murinjov izraz lica u 44. minutu na 3:1 😂 😱

avatar
Скаузерлија
Sunday, 19.08.2018
19:01

Нема плакања него трк по Зизуа...

avatar
BlueMoon
Sunday, 19.08.2018
19:00

Pep ti si genije! Uspio si namamit Junajteda da kupi najlosijeg veznog vjerovatno u njihovoj historiji.

avatar
brekbaCh1
Sunday, 19.08.2018
19:47

I najskupljeg beka, koji veze nema, Sanceza. :D

avatar
Kajzer
Sunday, 19.08.2018
19:00

Koliko je Murinjo kao takticar propao. Lik gubi 3-1 i uvodi u 60om minutu Felainija i tim osudjuje na bunarenje i upotpunosti otupljuje napad. Zao mi ovog Felainija, lik ima da dobije Alchajmera, Murinju sluzi samo da udara loptu glavom. Marsijal koliko vidim postaje novi Januzaj, a Murinjo se ozbiljno kocka sa sezonom sto nije doveo stopera nego mu igra Lindelof, lik izgleda izgubljeno.

avatar
Sunday, 19.08.2018
18:59

Ovo je gora ekipa od Stouka,celo drugo poluvrme ne mogu da stvore gol sanse Brajton odradio trening,Pogba igrac od 110 miliona izgubio svaki duel na sredini,sledeci Ponedeljak dolazi Totenhem bice to nokaut -6 posle 3.kola.LOL

avatar
Savoa
Sunday, 19.08.2018
19:03

Covece ti si opterecen sa drugim klubovima, vodi posa i svom Celziju i dosta.

avatar
Antihepi
Sunday, 19.08.2018
21:04

Тишина друже,погледала вас је срећа јуче. Пет је требало да добијете од Арсенала,али им је шпиц неспособан!

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 19.08.2018
19:38

Nemoj biti licemer ni ti ne vodis posla samo o tvom Liverpulu, juce si ostavio tezak hejterski komentar i za Celsi i za Arsenal zato opet ti kazem nemoj biti licemer.

avatar
Sunday, 19.08.2018
19:28

Opsednut sam sa Junajtedom,to je moja opsesija.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 19.08.2018
18:59

Naslov bi trebao glasit: Golgota propale dinastije pocinje.....

avatar
NikkiCFC
Sunday, 19.08.2018
19:14

Oni se od odlaska Fergusona ne sastavljaju.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 19.08.2018
20:09

...i penzionisanje Howard Webba :D

avatar
_mladen_
Sunday, 19.08.2018
18:59

Dajte otkaz ovom Murinju, samo bruka ovaj klub. Treca sezona kako mu ekipa nema igru, sve sto rade jeste bunarenje dugim loptama na ove glavonje.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 19.08.2018
19:14

Neka ostane sto duze.

avatar
Antihepi
Sunday, 19.08.2018
21:05

Не разумете да би и са Мурињом били испред вас. Јуче вас је погледала срећа,то је факат!

avatar
The Red Army
Sunday, 19.08.2018
20:42

Imao si ga uramljenog na zidu pored Svetog Jovana a sad ga hejtujes

avatar
Sunday, 19.08.2018
19:29

Кад ово мора да нам прича навијач Ливерпула ... Свака част на коментару, ја навијам за Манчестер Ј. , али Ливерпул изузетно поштујем ! Код мене не важи онај стереотип да се та два клуба мрзе, позз !

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 19.08.2018
18:59

Pogba cirkuzant, bruka se Murinjo sto mu se ulizuje sa kapitenskom, lik se ne sastavlja sa loptom. Junajted smejurija od ekipe, ne umeju Brajton da napadnu, brukaju se sirom Engleske, obican putujuci cirkus.

avatar
Rasel Krou
Sunday, 19.08.2018
19:37

Pogba je igracina, to je pokazao u Juventusu i pokazuje u reprezentaciji ali u ovakvom Junajtedu sa ovim propalim trenerom i Messi i CR bi bili katastrofalni.

avatar
Savoa
Sunday, 19.08.2018
20:17

Ne mizes navjjati za jadni Celzi.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 19.08.2018
20:15

Ma daj batuk moj kakva igracina jel ga gledas uopste u Junajtedu? Lik prost pas ne moze da ubode, dali mu kapitensku znaci traze od njega da bude lider i povuce ekipu a on nevidljiv, lako je njemu i bilo kome kad ga pokrivaju majstori kakve je imao u Juveu i repki. Ovde gde je los tim kad treba da si glavni i najbolji tu se pokazi.

avatar
Непобедиви
Sunday, 19.08.2018
18:59

Murinjova treca sezona. Bice zanimljivo.

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 19.08.2018
19:06

To "nepobedivi" znači da ne možete nikog da pobijedite?

avatar
Непобедиви
Sunday, 19.08.2018
19:44

Znas ti odlicno sto je to. Umesto da najurite budalu, ti se jos i branis.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 19.08.2018
19:36

To znaci da nisi pratio fudbal 2004e, glorihanter koji je poceo sa navijanjem tamo 2008e 2009e

avatar
DELE
Sunday, 19.08.2018
18:59

Jak je ovaj Mancester, cak je uvalio dva komada Brajtonu hah.

avatar
GagiGGMU
Monday, 20.08.2018
07:46

Murinja treba oterati,ali mi nije jasno kakoodjednom svi navijaju za Totenhem pa do pre 4 sezone niko ih nije spominjao,sada ako Celsiju ne ide jedna sezona svi prelaze da navijaju za Totenhem,ako Junajtedu nije dobra sezona navijaci prelaze da navijaju za Totenhem....SMESNI STE

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 19.08.2018
18:58

Hoce li se javiti onaj Stratford i Nikola red devil? Likovi se javljaju na poluvremenu kad igra Celsi da hejtuju valjda ce imati petlje da se jave i na vestima svog kluba a ne da nestanu kao posle FA kupa sa sve onim Manutd.