Obruč se steže, Lopetegi pod upitnikom, ovo je moguća lista zamena?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.10.2018.
18:10
Izvor: Sportske.net

Ako izgubi u Vitoriji, Real će reagovati, neće dozvoliti da im se ponovi situacija sa Benitezom. Pritisak raste, problem je i u zimskom prelaznom roku, ali i listi eventualnih zamena na klupi.

Epa/Juanjo Martin
Epa/Juanjo Martin

Povezane vesti

Brojke su neumoljive, posle odlaska Kristijana Ronalda Real ruši sve rekorde, one negativne, kada je efikasnost u pitanju.

Ovo je najgora "produkcija" napada od 2010. kada je stigao Murinjo i kada je Real postigao svega osam golova.

Samo sedam igrača postigli su golove, i obruč se već lagano steže, poraz od CSKA je produbio krizu, sa druge strane Lopetegi je samo imao sreće da ni Barsa ne pobeđuje u šampionatu, ali to će se promeniti. Sada ga već porede sa Benitezom koji je bio izbor direktora, nikako Pereza, pa samim tim i nema neku podršku, ni predsednika, a ni u medijima.

U stvari bivši golman je bio iznuđeno rešenje, pa se u Madridu već pitaju da li je bila greška što je posle korpi od strane Leva, Alegrija, Nagelsmana, nemogućnosti Poketina, odbijanja od strane Kontea, imenovan selektor koji je odmah dobio otkaz.

Na Pereza su uticaj izvršili igrači, pre svih Serhio Ramos, ali i činjenica da je Lopetegi okupio dosta igrača iz Reala u "Crvenoj furiji".

On još nije u neposrednoj opasnosti, ali ako ne dobije, i ekipa ne da gol protiv opasnog Alaveša u Vitoriji, Real će pregovarati sa drugim trenerima.

Problem je što recimo Konte ne želi da preuzme ekipu u toku sezone, pa bi verovatnije bilo da eventualno šansa bude pružena Gutiju koji je pomoćnik u Bešiktašu. Tu su još klupska legenda Mićel, a neki mediji kandiduju i Murinja, ako dobije otkaz. To bi bio šokantan povratak, ali je Perez zvao Portugalca da se vrati  pošto je otišao, posle otkaza Anćelotiju, ali je ovaj odbio da napusti Čelsi.

Sada bi verovatno razmislio, ali, to je sve na dugom štapu.

Nada Reala da će se pojačati tokom zime nije realna, navijači sumnjaju da bi Čelsi prodao Azara ili Juventus Dibalu, da ne govorimo o metama poput Mbapea ili Nejmara.

Potreban je napadač, ali to nije jedino što nedostaje Realu, čini se da je tim izgubio i samopouzdanje i strukturu, i mada imaju dosta iskustva, ne izgleda kao da ove sezone mogu da pariraju Barseloni koja i sama ima svoje probleme, ali ima i vanzemaljca Mesija.

U svakom slučaju, Benitez je smenjen nakon remija u Valensiji, do tada je doživeo sramotni poraz od Barselone u El Klasiku, pa mnogi veruju da Perez neće dozvoliti sličan scenario i da neće tako dugo čekati kao u slučaju sadašnjeg trenera Njukasla.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
04
Thursday, 04.10.2018
19:16

Veliko zlo je ovaj Lopetegi, jedva Real drži na prvom mestu Primere. Da je pravi trener sada bi imao -7 u odnosu na Barsu i -20 do kraja sezone. :D Ovako je isti k'o onaj Rafa Benitez koji je sramotno izgubio onaj El Klasiko sa 0:4, ali srećom po Real nakon njega je došao najbolji trener u istoriji fudbala, nj. v. Zidan, koji je od 4 ligaška El Klasika dobio... nijedan. :D Benitez je bar dobio onaj drugi El Klasiko, ali zato Zidan nije sramotno izgubio na svom terenu sa 0:4, već sa samo 0:3. :D

avatar
Zinedine Zidane
Thursday, 04.10.2018
19:49

О чему причаш ти?
Зидан није добио ниједан лигашки Ел Класико, па прво провери на интернеру, па онда паметуј. Добио је и то први лигашки Ел Класико усред Камп Ноуа резултатом 1-2. A Бенитез није ни преживео до другог јер је добио отказ почетком Јануара после ремија са Валенсијом. Нема шта, велики си стручњак.

avatar
conecorleoneRM
Friday, 05.10.2018
13:12

Sta je tebi smesno,Zidan je pokazao kako se osvaja primera i tri vezane lige sampiona. A znas i sam da je tako.

avatar
conecorleoneRM
Thursday, 04.10.2018
21:17

On prica samo da bi nesto rekao a zna da je barsi svanulo kako je otisao Zizu i da imaju vece sanse u ls a tek sto je otisao Ronaldo pa sad kao hvale flopetegija i velicaju kao trenera.

avatar
Dimebag Darrell
Thursday, 04.10.2018
18:49

Ja bih čak volio viditi Murinja u Realu. Iako ga ne volim nešto, imam osjećaj da bi on Benzemu zakucao za klupu što već dugo treba da se uradi i dovede kvalitetan napadač.

avatar
GoHard
Thursday, 04.10.2018
20:50

Ja ne zelim videti Asensija i Iska kao bokove...

avatar
Stevan Mikša
Thursday, 04.10.2018
18:33

Pa najjace bi bilo da se vrati u Real i izdominira kao nikad do sada u karijeri. A Junajted neka predvode Pogba i Rajola.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 04.10.2018
20:23

Murinjo je dobar samo u 'manjim klubovima' gde nije favorit. On je najgora moguca opcija za velike klubove kojima je ofanzivan fudbal identitet.

avatar
MMK
Friday, 05.10.2018
00:25

Upravo si rekao da je Celsi "manji klub"

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 04.10.2018
18:22

teraj ovog sto pre . mogla bi se klupa dati Laudrupu.

avatar
conecorleoneRM
Thursday, 04.10.2018
19:09

Real podseca sad na spaniju 2014 u brazilu,vrte loptu,dobacuju se a nema nikog da zavrsi akciju. Bezidejno,smotano i jako lose.

avatar
El Clásico leyendas
Friday, 05.10.2018
17:13
avatar
04
Friday, 05.10.2018
00:11

Barsi svanulo od kako je otišao ZiZu? :D:D:D Možeš li pre da zamisliš Lopetegija kako osvaja Primeru ili kako mu Barsa beži 20 bodova kao ZiZu-u? A tek u LŠ Barsa nema nikakve veze ni sa izlizanim ni sa ZiZu-om, baš kao ni Real koji je osvajao LŠ isključivo sudijskim krađama. Koliko se sećam Barsa je ispadala zahvaljujući svojim glupostima, a do međusobnih mečeva nikada nije ni došlo još od 2011. :D

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 04.10.2018
22:07

nije to bezidejno vec je to igra tikataka koja je procitana i koja vise ne uterava strah u kosti... doduse real i nema igraca koji su prilagodjeni takvoj igri ali obaj kvazitrener pokusava, ne vidi da nema takav tim. Real je prethodnih godina trosio poprilicne svote novca na igrace koji nisu odigrali ni trecinu utakmica... kod nosioca se javilo zasicenje, plus sebi dozvolis luksuz da prodas CR7 a nemas spreljenu zamenu. eto rezultata... Resenje nov trener, stoper, konkurencija marselu, spic i desni ofanzivni. Bale da se proda jer 20 povreda je previse koliko god dobar igrac bio...

avatar
NikkiCFC
Thursday, 04.10.2018
20:23

Ili Spanija 2018.