Obrni-okreni, Jokana ćemo sledeće godine videti u PL?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 06.03.2018.
10:59
Izvor: Sportske.net

Nema veze sa Fulamom, pitanje je samo koja klupa...

Screenshot: skysports.com
Screenshot: skysports.com

Povezane vesti

Slaviša Jokanović se bori da sa Fulamom uđe u najjaču ligu sveta, "Kotadžeri" su trenutno četvrti, žele direktnu promociju. Lider Vulverhempton je daleko, ali drugoplasirani Kardif ima pet bodova više, ali i meč manje, kao i trećeplasirana Vila.

U svakom slučaju, kao utešna nagrada i šansa ostaće plej-of koji je uvek neizvesan, do kraja je 11 utakmica, videćemo šta će učiniti klub iz Londona.

Ali, Slaviša Jokanović bi bez obzira na sudbinu Fulama naredne godine trebalo da bude u PL. Da li sa sadašnjim klubom, ili Sautemptonom ostaje da vidimo.

Naime, srpski trener je prvi pik "Sejntsa" sa sledeću sezonu, ako ostanu u ligi. Trenutno su samo bod iznad linije ispadanja, iznad Palasa i Stouka, ali imaju lakši raspored od rivala.

Mogu i do polufinala FA kupa, igraju protiv Vigana, ali opstanak je prvi cilj.

Međutim, i ako "Sveci" ostanu u ligi, Maurisio Pelegrino će biti smenjen. Jokanović je prvi pik, tek ako on odbije ponudu, klub će kontaktirati Grejema Potera iz švedskog Ostersunda.

Čini se da je naš trener, koji je izborio već PL pre nekoligo godina sa Votfordom, ali nije ostao na klupi konačno spreman da bude trener u najjačoj ligi na svetu.

Šefild večeras u vanrednom kolu Čempionšipa dočekuje Šefild Junajted, pobedom bi ih verovatno otpisali iz trke za plej of.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Wednesday, 07.03.2018
10:07

Nagrada ce stici pre ili kasnije za njega,samo neka nastavi sa dobrim partijama.Sto se Sautemptona tice,oni ako u najkracem mogucem roku ne smene Pelegrina,pa taman na klupu stavili ekonoma,nema im spasa.Jedan kadrovski sasvim solidan tim,u zoni ispadanja..a igra im se raspada.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 07.03.2018
15:20

U onom komentaru sam sam sebe ispravio : )

avatar
CZYNWA
Tuesday, 06.03.2018
19:39

Mislim da ljudi, narocito kod nas, nisu svjesni koliko je Jokan dobar trener i koliko ga Englezi cijene. Na stranu spijeh sa Votfordom, lik je preuzeo Fulam kad je bio u zoni ispadanja, doveo ih do plej-ofa i opet ce vjerovatno ponoviti taj uspijeh. U svemu tome, ulaganja su minimalna, a ostao je bez dvojice najboljih igraca (Dembelea i Mekormaka) i opet je napravio odlican tim. Ako neko zasluzuje PL, onda je to Jokan.

avatar
Marko Stankovic
Tuesday, 06.03.2018
19:02

Čovek je genije engkeskog fudbala defitivno zasluzuje premijer ligu , ne bi me čudio da na kraju završi u Arsenalu haha

avatar
sasa lesa
Tuesday, 06.03.2018
18:08

Jokana za selektora...

avatar
nicky.mit11
Tuesday, 06.03.2018
13:37

Sautempton ima potencijala,ali Jokan bi bio pun pogodak na klupu Evertona,njemu treba samo stabilan i klub pun para u ovom trenutku..

avatar
dacha
Tuesday, 06.03.2018
13:11

Jokan je zaslužio premijer ligu

avatar
_Goran_
Tuesday, 06.03.2018
12:03

Do kraja je 11 meceva.