Obradović 'namestio' trijumf Mehelena

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.04.2015.
22:33
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Mehelena ostvarili su drugu pobedu u plej-ofu za izlazak na evro scenu a veliku zaslugu za nova tri boda ekipe Aleksandra Jankovića nosi levi bek Ivan Obradović koji je asistirao kod gola koji je odlučio pobednika.

kvmechelen.be
kvmechelen.be

Povezane vesti

Ekipa Aleksandra Jankovića odlično je ušla u plej-of za plasman u Ligu Evrope pošto posle dve odigrane utakmice ima šest osvojenih bodova i vodi na tabeli grupe "A".

Mehelen je u nedelju savladao ekipu Zulte Varegema rezultatom 0:1 (0:1) a jedini gol na utakmici bio je delo desnog beka gostujućeg tima Laursena Paulusena.

Belgijanac je preciznim udarcem u donji desni ugao protivničkog gola doneo trijumf svojoj ekipi ali velike zasluge za pobedonosni pogodak idu na račun našeg Ivana Obradovića.

Bivši fudbaler Partizana sjajno je prošao po levoj strani izbacivši iz igre dvojicu čuvara nakon čega je pronašao usamljenog Paulusena na suprutnoj strani šesnaesterca.

Pored Ivana Obradovića svih 90 minuta na terenu su proveli Miloš Kosanović i Dalibor Veselinović koji takođe brane boje Jankovićevog Mehelena.

Ekipa na čijoj klupi sedi bivši trener Crvene zvezde vodi na tabeli grupe "A" sa 6 osvojenih bodova a narednu utakmicu igra naredne subote na domaćem terenu protiv Genka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke