Obećao, poješće dva pacova ako Zizu nasledi Murinja! Plan Junajteda, najgori mogući kraj za Žozea??

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.10.2018.
08:12
Izvor: Sportske.net

Ove informacije nisu nevažne, radi se o najboljem Zidanovom prijatelju. U Mančester Junajtedu odlučili, evo kakva je sudbina Portugalca.

EPA PHOTO / OLIVER BERG
EPA PHOTO / OLIVER BERG

Povezane vesti

Kristof Dugari je sa Zidanom igrao u Bordou, mnogi su čak optuživali slavnog fudbalera da prijatelja protežira u reprezentaciji. Dugari je nastupao za Milan, kratko vreme proveo u Barseloni, ali jedino je dobro igrao u Francuskoj, nastupao je i tridesetak mečeva u Birmingemu i to je bilo sve, povukao se relativno rano.

Ali, ostao je dobar prijatelj sa Zidanom.

"Poješću ne jednog nego dva pacova, ako je Zizu zvao Murinja. Prvo, njih dvojica nikada nisu bili u dobrim odnosima, ni kada mu je Zidan bio pomoćnik, to je kratko trajalo. Takođe, nema šanse da Zidan sedne na klupu Junajteda, on neće trenirati nikoga do sledeće sezone", rekao je Radio Monte Karlu bivši francuski reprezentativac.

U Junajtedu zatišje pred buru, mada kako se saznaje Zidan i nije prva opcija, Ed Vudvord želi Poketina, što je nemoguća misija. Ne postoji način da Danijel Levi do leta pusti Argentinca, ali ni tada verovatno, jer je ovaj produžio ugovor do 2023.

Inače, "Đavoli" neće otpustiti Murinja tako brzo, prema informacijama, on ima sedam mečeva da spasi posao, u pitanju su osim Njukasla, dueli sa Juventusom u Ligi šampiona, Čelsi u gostima, Everton i Bornmaut i na kraju, gradski derbi.

Mada, to bi bio najgori kraj, da padne baš u direktnom sudaru sa Gvardiolom svojim dugogodišnjim najvećim rivalom.

Jasno, i pre toga bi ako uđe u seriju poraza dobio otkaz, ali ako rezultati budu promenjivi, poraz od Sitija bi značio definitivni razlaz posle čega bi Murinjo pokupio "masnu" odštetu, a Junajtedu ostavio glavobolju kada je u pitanju trener.

U tom slučaju, do leta bi verovatno bila nađena privremena zamena, a zatim bi Junajted pokušao da privuče neko veliko ime...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
conecorleoneRM
Friday, 05.10.2018
13:16

Zidan ako dodje Junajted uzima LS.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 05.10.2018
11:37

Ja bih kupovao zacine da sam na njegovom mestu.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Friday, 05.10.2018
08:34

Vidi, umeju i ti pacovi da budu ukusni ako ih dobro posolis:-D Ne pamtim kada je ovoliko trenera velikih klubova strahovalo za posao u isto vreme...

avatar
Friday, 05.10.2018
08:16

A pa dobro,mozda je Zidan covek od emocija vidi da je ovaj na samrti,pa da ga ne nosi na dusi.